ΠΑΝΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του συνδυασμού "Μαρούσι - Καθαρή Γραμμή" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Επίσημη πρώτη για τον συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή», σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, του  Παναγιώτη Βραχνού.
Στην κατάμεστη αίθουσα του  κινηματογράφου Διάνα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πάνος Βραχνός παρουσίασε τους πρώτους 25 συμβούλους του ενώ λίγο πριν, στην ομιλία του, ήταν πολύ αιχμηρός για την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου καλώντας μάλιστα τον νυν δήμαρχο Αμαρουσίου, ο οποίος ήταν παρών να πάρει θέση.

Δείτε όλη την ομιλία στο παρακάτω βίντεο:


Πάνος Βραχνός - Η ιστορία μου

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Γεννήθηκα στη Λυκοποριά Κορινθίας και κατοικώ στο Μαρούσι. Είμαι παντρεμένος με την Ευνομία Αλεξοπούλου, Ιατρό Αναισθησιολόγο, Διευθύντρια στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», με την οποία έχω ένα γιο και μία κόρη.
Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή το 1977 και το 1983 απέκτησα τον τίτλο της ειδικότητας του Γενικού Χειρουργού. Μετά την ολοκλήρωση των μετεκπαιδευτικών μου σπουδών, εργάζομαι από το 1984 στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ» όπου σήμερα κατέχω τη θέση του Διευθυντού της Χειρουργικής Κλινικής.
Είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας εθελοντών «Γιατροί της Αγάπης», οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδος, ενώ το 2015, ανακηρύχθηκα Επίτιμος Δημότης Λέρου, για την προφορά και το κοινωνικό έργο που επιτελώ στο νησί.
Το 1998 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου και επανεκλέχτηκα το 2002 και το 2014, ενώ από το Μάρτιο του 2017 τελώ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

η Ιατρική
«Συγκινούμαι ακόμα στην εικόνα της μητέρας μου να δακρύζει όταν πέρασα στην Ιατρική, πίσω στο μακρινό 1970. Θεωρούσε ότι με το επάγγελμα αυτό θα είμαι πάντα παρών, θα αγωνίζομαι μέχρι τέλους για τη ζωή των συνανθρώπων μου».

το Μαρούσι
«Στο Μαρούσι μεγαλώσαμε μαζί με τη γυναίκα μου τα δύο μας παιδιά, τον Χρήστο και την Αυγούστα, και δεν σταματήσαμε ποτέ να αγωνιζόμαστε και να καμαρώνουμε για αυτά και για την πόλη στην οποία ζήσαμε σχεδόν κάθε μας μέρα».

οι Γιατροί της Αγάπης
«Θυμάμαι τους αείμνηστους γονείς μου να με παροτρύνουν, σχεδόν επιτακτικά, λέγοντάς μου – παιδί μου να προσφέρεις, να είσαι πάντα εκεί που οι άλλοι σε χρειάζονται, ποτέ να μην είσαι απών εκεί που μπορείς να είσαι παρών».

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα από την ιστοσελίδα μου panosvrachnos.gr και στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλέφωνο: +30 210 6776050
Email: contact@panosvrachnos.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του συνδυασμού "Μαρούσι - Καθαρή Γραμμή" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator