Συμμετοχή του Νίκου Πέππα στο συνδυασμό «Μαρούσι - Καθαρή Γραμμή»

0


Καλωσορίζω τη συμμετοχή του Nίκου Πέππα στο συνδυασμό μας «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή». Μετά και τη δημόσια δήλωσή του, νομίζω ότι θα αδικούσα την εκφαινομένη όχι μόνο πρόθεση του, αλλά και την αδιαμφισβήτητη διάθεσή του να συνεισφέρει για πολλοστή φορά στα κοινά, όπως κάνει άλλωστε τόσα χρόνια, κάτι που οι πολίτες εκτιμούν και ανάλογα  και διαρκώς επιβραβεύουν, τον επιβραβεύουν.

Θα παραμείνω σιωπηλός διαβάζοντας τη δήλωσή του και μαζί με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου, θα επισημάνω μόνο και θα σταθώ στην ανάγκη παρουσίας όλων στην εκδήλωσή μας στις 19 Ιανουαρίου 2019, για την παρουσίαση του συνδυασμού μας.

Ο Νίκος Πέππας με παρακάλεσε ως επικεφαλής της παράταξής μας, να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους του – και τον καθένα ξεχωριστά  – για τον αγώνα που από κοινού θα δώσουμε. Θέλω και ο ίδιος προ της εναρκτήριας εκδήλωσης να σφίξω το χέρι όλων, εκδηλώνοντας τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για τη συμμετοχή τους.

Πάμε κοιτώντας την επόμενη μέρα, έχοντας στο μυαλό μας την ανάγκη να συνεχίσουμε όλοι μαζί με μια φωνή, που μεταφράζεται σε μία δράση, σεβασμό σε όλους τους συμμετέχοντες  υποψηφίους απ΄ όπου και για όποιο λόγο και αν εκκινούνται και με μοναδικό στόχο την επίλυση των καθημερινών και όχι μόνο προβλημάτων της πόλης μας.

Αγαπητέ Νίκο ευχαριστώ θερμά για την τιμή να συστρατευτείς μαζί μας. Καλή επιτυχία.

Πάνος Βραχνός
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμμετοχή του Νίκου Πέππα στο συνδυασμό «Μαρούσι - Καθαρή Γραμμή»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator