ΚΙΑΤΟ: Πολιτική συγκέντρωση Νίκου Ζαχαρόπουλου

0



-Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες του Δήμου Σικυωνίων, που παραβρέθηκαν στην χθεσινή πολιτική συγκέντρωση και ομιλία μου στο Κιάτο, με θέμα τις Δημοτικές εκλογές, την 26-5-2019.
-Θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή για μένα, να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και ομιλία μου περισσότεροι από [350] πολίτες του Δήμου μας.
-Να ευχαριστήσω και τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, που είχαν τη πρόθεση αλλά δεν μπόρεσαν, για διάφορους λόγους, να παραβρεθούν στην χθεσινή μας συγκέντρωση.
-Τέλος να ευχαριστήσω όλους συνολικά τους πολίτες του Δήμου μας για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και αγάπη τους στο πρόσωπό μου, πέρα από τις πολιτικές και κομματικές τους επιθυμίες.
-Σ αυτή την έκφραση της άμεσης και συμμετοχικής Δημοκρατίας, οι πολίτες δεν τίμησαν μόνο τον ομιλητή, αλλά εξίσου τίμησαν και τον εαυτό τους, τον ενεργό πολίτη, που έχει δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να συμμετέχει στα κοινά.
-Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το έμβλημα του Συνδυασμού-ΝΕΑ ΣΙΚΥΩΝΑ 2025-
-Το έμβλημα συμβολίζει, την ανεξαρτησία του Συνδυασμού, πέρα από κομματικές αποχρώσεις, την ενότητα των Δημοτών- πολιτών και των περιοχών του ενιαίου Δήμου Σικυωνίων [Σικυώνα- Στυμφαλία- Φενεός] και την επόμενη ημέρα, τη νέα εποχή, που θα βρει τον Δήμο μας οικονομικά ισχυρό, μοντέρνο, δυνατό και Δημοκρατικό.
-Είχα τη μεγάλη τιμή και χαρά να παρουσιάσω τους πρώτους συνεργάτες μου και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη τιμή που κάνουν, σε μένα προσωπικά αλλά και στους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, με τη πρωτοβουλία τους να συμμετάσχουν σ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, για μια νέα εποχή, μια νέα σελίδα για τον Δήμο μας.

-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.
1.-Βλασία ΛΙΓΚΑ. Επικοινωνία-Διοίκηση-Τουρισμός- Πανεπιστήμιο Ηπείρου. Προϊστα
μένη αεροσυνοδός AEGEAN.
2.-Χρυστάλα ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ. Διεθνολόγος-Κοινωνικές επιστήμες Εθνικού Καποδι-
στριακού Πανεπιστημίου.
3.-Κατερίνα ΣΚΟΥΦΗ. Τμήμα Ψυχολογίας-Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.
4.-Χριστίνα ΖΑΡΡΗ. Τεχνικός κινητής τηλεφωνίας και Τηλεπικοινωνιών.
5.-Βαλεντίνα ΡΟΚΟΥ . Πολιτικές επιστήμες και Δημοσια Διοικηση Εθνικο Καποδιστριακο Πανεπιστημιο.
6.- Λαζαρος Νακος. Μηχανολος- Μηχανικος Ε. Μ. Πολυτεχνειου.
7-Ανδρέας ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ. Στέλεχος Διοίκησης με εξειδ. στα Οικονομικά-Διοικ/κά.
8.-Κωνσταντίνο ΚΑΡΑΤΑΣΑΣ. Πρ. Αστυνομικός.
9.-Δημήτριος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ. Επαγγελματίας-Επιχειρηματίας.
10-Κωνμσταντίνος ΜΠΕΤΤΑΣ. Φροντιστηριακός Καθηγητής-Δημοσιογράφος.

Νίκος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πολιτική συγκέντρωση Νίκου Ζαχαρόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator