ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: Ποιος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Σικυωνίων;

0



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών, Αξιών, Θέσεων και Δεσμεύσεων του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων, Μάρκου Λέγγα μέσω της οποίας κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2019 επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με τον Συνδυασμό «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» (δείτε εδώ σχετικά).

Ποιος είναι όμως ο Μάρκος Λέγγας;

ΑΝΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ


Οι πρώτες εικόνες της ζωής μου είναι από το Κιάτο. Εκεί γεννήθηκα το 1971, εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια, έκανα τους πρώτους μου φίλους και ολοκλήρωσα τη βασική εκπαίδευση. Έχοντας μεγαλώσει κοντά στη γη με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή τα παράγωγά της. Έτσι, όταν έφτασε η ώρα να αποφασίσω τι θα κάνω στην ζωή μου, δεν δυσκολεύτηκα. 

Μεσολόγγι, 1989. Οι πρώτες σπουδές γύρω από τις υδατοκαλλιέργειες. Το 1992 βρέθηκα στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας στην Κρήτη, ενώ το 1993 μου δόθηκε η ευκαιρία για ένα μεταπτυχιακό με υποτροφία στην Αγγλία όπου απέκτησα M.Sc. στην Τεχνολογία Τροφίμων, στη Διοίκηση και στη Διασφάλιση Ποιότητας. 

Η πρώτη επαγγελματική συνεργασία ήταν στο «School of Applied Science & Technology» του «University Of Lincolnshire & Humberside». Ακολούθησαν οι επόμενοι επαγγελματικοί σταθμοί ως συνεργάτης του «Royal Insitute of Public Health», αλλά και ως Ερευνητής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης Στελεχών στο «Food Research Station» του «Hull University».

Το 1996 αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αξιοποιήσω όλη την εμπειρία μου, προσφέροντας στον τόπο μου. Εργάστηκα σε διάφορους τομείς της αγροτικής οικονομίας, μέχρι που το 2010, μαζί με μία ομάδα πρωτοποριακών παραγωγών οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν, δημιουργήσαμε την «Πήγασος Αγροδιατροφή Α.Σ. – 7Grapes» που προωθεί ελληνικά, αγροτικά προιόντα σε διάφορες αγορές του εξωτερικού. Σήμερα η «Πήγασος» είναι μία από τις εταιρείες που εμπιστεύεται η γερμανική Bayer για την καινοτομία της, ως "best in class" case study.

Είμαι μέλος σε διάφορους διεθνείς επαγγελματικούς και επιστημονικούς Συνδέσμους, Σωματεία και Ινστιτούτα. 

Έχω δυο γιους, οι οποίοι απορροφούν όλη την ενέργεια που μου απομένει όταν επιστρέφω στο σπίτι μου ή όταν έχω ελεύθερο χρόνο. 

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου μπορεί να το κάνει απευθείας στο 6944-42.49.59 και στο 27420-27412, ή ηλεκτρονικά στο leggas@live.com






Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: Ποιος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Σικυωνίων;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator