Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

0



Ισως είναι ο μοναδικός δεξιός που έχω γνωρίσει και τόσο βαθιά ΑΝΤΙ-Βασιλικός και ΑΝΤΙ-φασίστας.

Η ζωή του πολλά χρόνια στις χώρες του βορά της Ευρώπης, του άνοιξε νέους ορίζοντες και ταυτόχρονα, τον έκανε, να βλέπει την πολιτική με το μάτι του φιλελεύθερου κεντρώου.

Και όμως στα πλαίσια της χυδαιότητας ο Παναγιώτης Πιτσάκης, επειδή έτσι ίσως εξυπηρετεί 2-3 νοσταλγούς της φαντασίας φιγουράρει σήμερα με την σβάστικα.

Έτσι για να ικανοποιηθεί τι;

Να πέσει λάσπη σε έναν άνθρωπο, που είναι μακριά απο όλα αυτά.

Να πέσει λάσπη, σε ένα αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, που οι ΝΑΖΙ του σκότωσαν τον αδελφό του πατέρα του.

Στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο άνοιξε στους πολίτες ένα θεσμό που ήταν ερμητικά κλειστός.

Εκαναν «ΝΑΖΙ» τον Πιτσάκη γιατί υλοποίησε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου…ενώ οι ίδιοι στην ΒΟΥΛΗ ψηφίζουν μαζί με την Χρυσή Αυγή, για να περάσουν αποφάσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Ποιοί;

Οι μεγάλοι Δημοκράτες…

Ντροπή…

Είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει στην περίσταση.

Αφού δεν μπόρεσαν να τον πολεμήσουν με άλλο τρόπο κατέφυγαν στην χυδαιότητα, η οποία θα φτάσει μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως είναι φυσικό…

Γ.Λ.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator