Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΥΠΝΑ

0
Επιτέλους η ακαδημαϊκή κοινότητα, οι αξιότιμοι καθηγητές διεθνών σχέσεων με την επιστημονική τους γνώση φέρνουν στην επιφάνεια το εθνικό έγκλημα των Πρεσπών. Μία Συμφωνία που αδυνατεί να επικυρωθεί από τους Ανώτατους Άρχοντες των δύο Κρατών, υπό το βάρος της λαϊκής κυριαρχίας. Τα ''κουρελόχαρτα'' των Σκοπίων είναι διάτρητα και είναι θέμα χρόνου μαθηματικά, η επόμενη Κυβέρνησή τους με τη συμμετοχή του VMRO να τα κρίνει αντισυνταγματικά και άκυρα, στη χειρότερη να τα αναθεωρήσει στα θεσμικά του κείμενα και στην πράξη. Ένα Κράτος με σύντομα πλειοψηφικό στοιχείο το Αλβανικό, δεν θα τηρήσει τίποτα περί των ανοησιών περί ανύπαρκτης υπηκοότητας, ιθαγένειας και γλώσσας.
Τα επιχειρήματα μη ψήφισης μίας Συμφωνίας σε αυτή τη φάση ανταλλαγής του εθνικού συμφέροντος της Ελλάδας με την πολιτική εξουσία υβριδικής μορφής του κ.Τσίπρα και των ινστρουχτόρων του είναι καλύτερα να καταγραφούν από έγκριτους συνταγματολόγους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές και διπλωμάτες. Το γεγονός ότι έχουν αρχίσει και μιλούν μαζί με τη δύναμη του λαού είναι αυτό που καθυστερεί την ψήφιση αυτού του εκτρώματος που λέγεται Συμφωνία Πρεσπών για την αποφυγή των εθνικών εκλογών με την απώλεια της λαϊκής κυριαρχίας στην Ελληνική Βουλή.
Μαζί δημοσιογράφοι και σκιτσογράφοι σηκώνουν το ανάστημα του ελληνισμού σε μία απαράδεκτη ψηφοφορία που η έγκριση της παράδοσης της σύγχρονης Μακεδονίας από την Ελλάδα υποκλέπτεται μέσα από τις ποινικές δικογραφίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ σε εσκεμμένη εκκρεμότητα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία μέσω της εξουσίας του λαού αλλά φίμωση μέσω μίας σκοτεινής παραεξουσίας που κρατά όμηρο την Ελληνική Βουλή.

Η δημοκρατία και η δύναμη του λαού θα τη νικήσουν ήρεμα και δημοκρατικά.

Δημοψήφισμα ή Εκλογές τώρα, κ.Τσίπρα, πριν την ψήφιση αυτής της Συμφωνίας σας. Ο λαός να δώσει τη λύση σε αυτό το εθνικό θέμα μέσω των επίσημων θέσεων προεκλογικά. Μην παριστάνετε άλλο τον Κινέζο εσείς και η Μαντάμ "Ο" στην Κίνα...

Λ.ΚΑΛ.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΥΠΝΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator