ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ: "Υπομονή, ψυχραιμία και καλό αγώνα"

0



Αποτελεί παραδοξότητα για ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας, να επιχειρεί την υποβάθμιση και απαξίωση της θεσμικής υπόστασης και του θεσμικού κύρους προσώπων και οργάνων της παράταξης, πολύ περισσότερο όταν αποτελούν επιλογή του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τα λοιπά, πράγματι στη μέχρι σήμερα πορεία μου τιμήθηκα και υπηρέτησα σε θέσεις υψηλής ευθύνης και καθήκοντος. Ας εμπεδωθεί όμως από κάθε «ενδιαφερόμενο», πως η διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου Κορινθίων αποτελεί για μένα τη σπουδαιότερη τιμή που έχω ποτέ αποδεχθεί και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου στο Δήμο Κορινθίων.

Σε κάθε περίπτωση, συνιστώ υπομονή και ψυχραιμία και εύχομαι καλό αγώνα.

Πελοπίδας Καλλίρης
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ: "Υπομονή, ψυχραιμία και καλό αγώνα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator