Προβληματισμός στο «στρατόπεδο» Τατούλη…

0Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» Τατούλη για τις έως τώρα αποτυχημένες συναντήσεις με εργασιακούς κλάδους στις Περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου.

Το πρώτο «χαστούκι» ήρθε για τον Περιφερειάρχη πρόσφατα από τους  κτηνοτρόφους των Μολάων Λακωνίας , ενώ αποτυχημένη ήταν και η προχθεσινή συνάντηση του με τους παραγωγούς της Σκάλας που επλήγησαν από το χαλάζι.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του κ.Τατούλη, περίμενε μεγάλη συμμετοχή των παραγωγών στην προχθεσινή συνάντηση κάτι που θα τους έλυνε τα χέρια για να μπορούσαν να το «παίξουν» επικοινωνιακά κάτι όμως που τους τα έδεσε περισσότερο αφού τελικά δεν ξεπέρασαν τα δέκα άτομα.

Η συγκεκριμένη εικόνα έρχεται να επιβεβαιώσει και όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν διεξαχθεί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δείχνουν σε χαμηλά ποσοστά τον νυν Περιφερειάρχη.

Στις έως τώρα μετρήσεις ο κ.Τατούλης, σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες καταγράφει μονοψήφια νούμερα εκτός της Περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, που και εκεί φυσικά δεν θυμίζουν τίποτα από τις μετρήσεις του 2010 -2014 μια που δεν ξεπερνούν το 33%.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προβληματισμός στο «στρατόπεδο» Τατούλη…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator