Αρθρο 53 παράγραφος 2

0



Είδα ένα σχετικό άρθρο και επιβεβαιώνω κι εγώ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Αν αποσύρει τους βουλευτές του και τους αναπληρωτές αυτών προκηρύσσονται εκλογές. Βέβαια κανονικά αφορούν τις κενές έδρες, αλλά ακόμα κι ο Τσίπρας δεν θα το έκανε αυτό. Εδώ που τα λέμε, σε αυτά δεν μπορεί να του προσάψει κανείς τίποτα. Εκανε εκλογές μετά το μνημόνιο και το δημοψήφισμα, στις οποίες ο κόσμος ενέκρινε πεντακάθαρα την μνημονιακή κωλοτούμπα, δίνοντας 85% αθροιστικά στα μνημονιακά κόμματα και τώρα υπάρχει πάλι η δυνατότητα, να ανατραπεί η εθνική μειοδοσία με το άρθρο 53.2 του συντάγματος.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, που απλά αφουγκράζονται την δειλία μας και την κουτοπονηριά μας, να μεταθέτουμε δια της ψήφου μας την δική μας προδοσία στους πολιτικούς. Κανείς τους δεν είναι ηλίθιος, να πάει πραγματικά κόντρα στον λαό. Ολοι τους ξέρουν, μέχρι που φτάνει η «αντίθεση του λαού με το πολιτικό σύστημα» για το Μακεδονικό. Δεν το καταψηφίζει ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…

Πρέπει να αποδώσω δίκιο σε έναν ΑΝΕΛίτη, που είπε σήμερα, ότι βρέθηκαν προ διλλήματος στις Πρέσπες, γιατί και η αντιπολίτευση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) δεν έλεγε κάτι διαφορετικό από αυτό που δήθεν διαφωνούσε. Αλλωστε η ΝΔ ήταν αυτή που σαμποτάρισε την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για δημοψήφισμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Δηλαδή μπορεί με δύο τρόπους να ανατρέψει την κυβέρνηση πριν την κύρωση της συμφωνίας και δεν το κάνει.

Και για να πούμε και του (κατά)Καμένου το δίκιο, την προδοσία ενός ολόκληρου έθνους προς τον εαυτό του, θα την φορτώσουμε σ` αυτόν; Δεν είμαστε όλοι «Καμένοι», δηλαδή σαχλαμαράκηδες, αφού ακριβώς την ίδια στάση έχουμε όλοι; Από την μία είμαστε «ενάντιοι» στα μνημόνια, στις εθνικές μειοδοσίες, την αδικία και από την άλλη δεν στενοχωρούμε, αυτούς που λέμε «προδότες» ούτε στις δημοσκοπήσεις!!!!!!!!!!! Δεν χρησιμοποιούμε το παραμικρό από τα όπλα, που μας δίνει το ίδιο το σύστημα για να το αλλάξουμε. Οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑιοι μας είπαν, ότι θέλουν να ορίσουν τις 500.000 υπογραφές αρκετές για δημοψήφισμα. Δεν έπρεπε να τους τρίψουμε στην μούρη 5.000.000 υπογραφές;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ;

Εχω υπογράψει, δια των πάντα επωνύμων άρθρων μου, πάνω από 15 φορές, τονίζοντας μάλιστα πως για εμένα η «Μακεδονία» δεν είναι ούτε η ψυχή μου, ούτε κάτι άλλο σημαντικό. Είναι όμως δικαίωμα της Ελλάδας και μόνον αυτής και δεν το παραχωρώ σε κανέναν, ούτε ξένο, ούτε Ελληνα, που νομίζει, ότι η εθνική μειοδοσία είναι «δικαίωμα» κάθε λιπόψυχης πλειοψηφείας.

Και πάλι όμως, θα υπέγραφα ακόμη και πρωτοβουλία της ΧΑ, αφού κανένα «δημοκρατικό» κόμμα δεν καταδέχεται κάτι τέτοιο. Τι σύμπτωση όμως; Ούτε εκείνοι παίρνουν τέτοια πρωτοβουλία!!!!! Τα σπάνε, τα κάνουν λαμπόγυαλα, εξοργίζονται τάχα, αλλά μια υπεύθυνη κίνηση για την πατρίδα δεν την κάνουν ποτέ. Σπεκουλάρουν με τον πιο χυδαίο τρόπο, για να κερδίσουν ψηφαλάκια. Αντί να ενταχθούν σε ένα πατριωτικό μέτωπο (όπως τους δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία στο συλλαλητήριο της Αθήνας) προσπάθησαν να καπελώσουν ακόμη και τον Μίκη, πλειοδοτώντας στις ίδιες τρίχες, που λέγονταν από την άλλη πλευρά. Θα μπορούσα να αποδεχτώ ακόμα και τον φασίστα πατριώτη, αλλά αυτοί είναι σκέτοι φασίστες και μόνο αν αποβληθούν από τις πατριωτικές κινητοποιήσεις, θα προκύψει κάτι καλό.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις υποκρισίες. Το πράγμα δεν χάθηκε ακόμα οριστικά, αλλά έχει δίκιο η ΝΔ που λέει, ότι ήδη από την υπογραφή στις Πρέσπες παράγονται νομικά αποτελέσματα και το πράγμα θα χειροτερέψει πολύ με την κύρωση στην βουλή και την επικύρωση στις επόμενες εκλογές από τον ίδιο τον λαό, που θα ξαναψηφήσει αυτά τα κόμματα.

Τι άλλο θα μπορούσα, να κάνω εγώ ο χλιαρός πατριώτης; [Οι θρησκευτικές μου πεποιθήσεις μου επιβάλλουν να μην είμαι και πολύ φανατικός. Αναρωτιέμαι πως άλλοι συνδυάζουν Χριστιανισμό και εθνικισμό, αλλά ας το προσπεράσω.] Αν λοιπόν εγώ, ευρισκόμενος έξω από την προστασία οποιουδήποτε μαντριού και με έκδηλη την εχθρότητα όλων των τσοπάνηδων, τολμώ να εκφράζω κάθε τόσο δημόσια την θέση μου, για κάτι που δεν θεωρώ το μεγαλύτερο πρόβλημα της συνείδησης μου, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων;

Ξέρω ότι οι απόψεις μου συχνά ξενίζουν και ο τρόπος που τις εκφέρω εκνευρίζει πολλούς. Ας με προσπεράσουν λοιπόν και ας γράψουν τα δικά τους άρθρα. Ας βομβαρδίσουν τα μπλογκς με άρθρα ΕΠΩΝΥΜΑ, με σχόλια ΕΠΩΝΥΜΑ. Ας πάρουν πρωτοβουλίες συλλογής υπογραφών

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΒΑΛΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ

Δεν εισακούστηκα, γιατί οι πονηροί σπεκουλαδόροι, που χτίζουν πολιτικές καριέρες πάνω στις αναταραχές, δεν ήθελαν να ακουστεί Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

ΓΙΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΑΛΤΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΡΠΙΛΙΣΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, συνεπικουρούμενοι από ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ «ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ» ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ και πρόβαλλαν τα συλλαλητήρια (αλλά τουμπεκί για συλλογή υπογραφών). Ηξεραν πολύ καλά τι έκαναν οι πονηράκλες. Ο κοσμάκης θα φωνάξει, θα χορέψει, θα ξεδώσει και το πράγμα θα περάσει, όπως έχει σχεδιαστεί. Δεν κρατάς τον κόσμο στους δρόμους πολύ καιρό. Το ξέρουν πολύ καλά αυτό και ξέρουν πολύ καλά πως θα χειριστούν το πόπολο. Σε μία τοπική πρωτοβουλία με κάποιους φίλους, οι γνωστοί άγνωστοι των μπλογκς μας έβαλαν και χέρι «τι τις θέλετε τώρα τις υπογραφές; Ελάτε στο συλλαλητήριο, να φωνάξουμε»…

Σαν να λέμε, η δουλειά είναι στημένη. «Διεθνιστές» και «εθνικιστές» πουλάνε την Μακεδονία, την Ελλάδα, τον λαό και ο λαός φανατίζεται μεν τους μεν και τους δε. Δεν θα προσπαθήσω να γίνω αρεστός σε κανέναν. Οσοι θίγονται από την κριτική μου στον λαό και τα κόμματα, ας μην υπογράψουν κάτω από αυτό το κείμενο, ή άλλο δικό μου. Ας γράψουν τα δικά τους και ας πάρουν οι ίδιοι πρωτοβουλίες συλλογής υπογραφών. Ακόμα κι αν υπάρξουν πολλές «ανταγωνιστικές» πρωτοβουλίες, δεν μπορούμε στο τέλος να αθροίσουμε όλες τις υπογραφές; Και τέλος πάντων για να μην θολώσω την ίδια μου την πρόταση, προσωπικά θα υπογράψω όποια πρωτοβουλία παρθεί για δημοψήφισμα και αν υπάρξουν περισσότερες της μίας, θα τις υπογράφω όλες, σημειώνοντας δίπλα, ότι έχω ξαναϋπογράψει στην τάδε και τάδε πρωτοβουλία.

Ολοι οι πονηροί έχουν πέσει πάνω στον λαό, να τον παραπλανήσουν και για το Μακεδονικό και για όλα τα άλλα και ο λαός αρέσκεται και κολακεύεται από τους παραπλανητικούς λόγους. Τουλάχιστον όσοι τα κατανοούν αυτά, ας προσπαθήσουν, να τα μεταδώσουν και στους άλλους. Ακούω ακόμη και για «πρωτοβουλίες» συλλαλητηρίων μετά την κύρωση στην βουλή!!!!!!!! Ολοι οι διαβόλοι μαζί εργάζονται μεθοδικά για τον στόχο τους, παίζοντας το χιλιοπαιγμένο θεατράκι της «αντιπαράθεσης» και των «δυναμικών κινητοποιήσεων». Δεν χρειάζονται «αγώνες» και «ηρωισμοί». Το πράγμα είναι απλό· υπογραφή.

Παναγιώτης Θ. Ρέππας
Λουτράκι Κορινθίας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αρθρο 53 παράγραφος 2"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator