Σε απολογία στο πειθαρχικό της Ν.Δ. Πετρίτσης, Παπαφωτίου και άλλοι 3 Περιφερειακοί Σύμβουλοι

0



Όπως έγινε γνωστό, ο γραμματέας της Ν.Δ., Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε σε γραπτή απολογία, για σήμερα Τρίτη, τα στελέχη του κόμματος στην Πελοπόννησο που εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη. Αυτοί που πήραν την πρόσκληση για απολογία είναι οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Αντωνία Μπούζα, Βασίλης Σιδέρης, Απόστολος Γκούνης, Γιώργος Πετρίτσης και Παπαφωτίου Απόστολος.

Στη σχετική «κλήση» που τους κοινοποιήθηκε γίνεται λόγος για αντι-δεοντολογική συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές περιφερειακές εκλογές και τις ήδη γνωστές σε αυτούς αποφάσεις του κόμματος για στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι είχε προηγηθεί τηλεφωνική πρόσκληση από το γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Τάσο Γαϊτάνη, στην οποία κανείς δεν ανταποκρίθηκε!
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι όσοι έλαβαν την «πρόσκληση» σε γραπτή απολογία από το γραμματέα του κόμματος αντιμετωπίζουν άμεσα τον κίνδυνο διαγραφής τους από τη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η πρόσκληση που έλαβαν οι 5 περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου:

«1) κ. Σιδέρη Βασίλειο, Περ. Σύμβουλο Αργολίδας
2) κ. Παπαφωτίου Απόστολο, Περ. Σύμβουλο Κορινθίας3) κα Μπούζα Αντωνία, Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας
4) κ. Γκούνη Απόστολο, Περ. Σύμβουλο Μεσσηνίας
5) κ. Πετρίτση Γεώργιο, Περ. Σύμβουλο Κορινθίας
Θέμα: Κλήση σε Γραπτή Απολογία

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής πρόσκλησης του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Τάσου Γαϊτάνη, στην οποία δεν ανταποκριθήκατε, καλείστε σε γραπτή απολογία, σχετικά με την αντι-δεοντολογική σας συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και τις ήδη γνωστές σε εσάς αποφάσεις του Κόμματος για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Kαλείστε να αποστείλετε την γραπτή σας απολογία, έως την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, στον Γραμματέα της ΠΕ της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην παρακάτω διεύθυνση: gram_pe@nd.gr.

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. –Βουλευτής Ηρακλείου».

argolikeseidhseis.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε απολογία στο πειθαρχικό της Ν.Δ. Πετρίτσης, Παπαφωτίου και άλλοι 3 Περιφερειακοί Σύμβουλοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator