Μνήμες του 2014 από τη δήλωση Νανόπουλου: "Ίσες ευκαιρίες σε όλους, είμαστε με το φως" !!!

0
“Ήρθε η ώρα για την αλλαγή στο δήμο” είπε ο Βασίλης Νανόπουλος κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της “Συμμαχίας Πολιτών” και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

"Ίσες ευκαιρίες σε όλους. Και στις προμήθειες και στα έργα και στην εξυπηρέτηση. Γιατί δεν θεωρούμε πως υπάρχουν κάποιοι Κορίνθιοι προνομοιούχοι και κάποιοι άλλοι β΄ κατηγορίας. Αυτό συμβαίνει τώρα στο δήμο Κορινθίων και αυτό πρέπει να πάψει. Είμαστε με το φως και όχι με το παρασκήνιο, όχι με το σκοτάδι. Μακριά από εμάς μυστικές συσκέψεις, παρασκήνιο, υπόγεια στήριξη, νυχτερινή επιδρομή ή κάτι άλλο. Εμείς είμαστε με το φως και θα δείτε πως αυτές οι εκλογές που θα έχουν και ένταση, η μάχη θα είναι ανάμεσα στο φως και στο σκότος. Εμείς είμαστε με το φως.”

Διαβάζοντας πάντως κανείς τα παραπάνω του έρχεται στο μυαλό οι απίστευτες δηλώσεις του Βασίλη Μπαλάφα υπαρχηγού της "Συμμαχίας Πολιτών" από το 2014 "εμείς θα φροντίσουμε να παίρνουν όλοι κάτι" !!!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μνήμες του 2014 από τη δήλωση Νανόπουλου: "Ίσες ευκαιρίες σε όλους, είμαστε με το φως" !!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator