ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 12ος νεκρός συνάδελφος διανομέας

0
Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… 

12ος νεκρός συνάδελφος διανομέας

Η αυγή του νέου χρόνου μας βρίσκει ως κλάδο μπροστά σε ένα ακόμη προμελετημένο έγκλημα. Ο μόλις 21 ετών συνάδελφος μας σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας το βράδυ της Πέμπτης στα Χανιά. Το 12ο εργατικό δυστύχημα –δολοφονία έχει ΕΝΟΧΟΥΣ!

Α) Τους εργοδότες μας οι οποίοι μας έχουν ανασφάλιστους ή υποασφαλισμένους, αρνούνται να μας πληρώνουν τις προσαυξήσεις από αργίες, νυχτερινά, υπερωρίες, ενώ τα τελευταία χρόνια μας κλέβουν κυριολεκτικά και τα Δώρα κι όταν διαμαρτυρόμαστε μας ξυλοκοπούν, μας μηνύουν για συκοφαντική δυσφήμιση κτλ. Απαιτούν να εργαζόμαστε δεκάωρα/δωδεκάωρα, πολλές φορές χωρίς ρεπό, να πηγαίνουμε γρήγορα τις παραγγελίες γιατί λειτουργούν στις περισσότερες περιπτώσεις με λιγότερους διανομείς απ όσους απαιτούνται. Κι όλα αυτά με δικό μας μηχανάκι, βενζίνες, εξοπλισμό κτλ.

Β) Την κυβέρνηση που καταρρέει, χρησιμοποιώντας τους νεκρούς διανομείς για τα πολιτικά της παιχνίδια και μόνο, χωρίς να προσπαθεί στην πράξη να λύσει το πρόβλημα εκδίδοντας γενικόλογες εγκυκλίους.

Κάτω από την πίεση των δεκάδων παρεμβάσεων μας/ κινητοποιήσεων, μοτοπορειών τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, το υπ. Εργασίας αναγκάστηκε να εκδώσει μια εγκύκλιο η οποία είναι σημαντική, ωστόσο αφήνει αρκετές ασάφειες.

Απαιτούμε από το υπ. Εργασίας να ξεκαθαρίσει ότι οι εργοδότες είναι υποχρεωμένοι να μας παρέχουν το μηχανάκι, να πληρώνουν τις βενζίνες, τα ασφάλιστρα κτλ. και να αφήσουν τα μισόλογα και τις γενικολογίες. Απαιτούμε, το κράνος να είναι υποχρέωση του εργοδότη σαν Μέσο Ατομικής Προστασίας!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ!

Συνάδελφοι, δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να πραγματοποιηθούν όλα τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις μας.

Καλούμε όλους τους διανομείς –ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ- να επικοινωνήσουν μαζί μας για να δημιουργήσουμε Επιτροπές Διανομέων ΠΑΝΤΟΥ!. Γιατί ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την ζοφερή πραγματικότητα είναι η συλλογική δράση, η αλληλεγγύη και ο αγώνας. Μόνο έτσι θα προστατέψουμε τις ζωές μας και θα επιβάλλουμε τα δικαιώματα μας!

Τηλέφωνο : 6982268508 
Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 12ος νεκρός συνάδελφος διανομέας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator