ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Χορηγούμενη... παραπληροφόρηση από τηλεοπτικό σταθμό της πόλης (video)

0


Σε μέγα θέμα έτεινε να γίνει η φωτιά που ξέσπασε σε ξερά κλαδιά (δήλωση στην κάμερα αλλά και σε δελτίο τύπου της Π.Υ Κορίνθου) , στο Πεδίο Βολής, από τηλεοπτικό σταθμό της πόλης που από την πρώτη στιγμή μιλούσε για «καύση σκουπιδιών» και μάλιστα «ελεγχόμενη». Και ενώ οι πληροφορίες τους ήταν λανθασμένες, αντί να ενημερωθούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πληρώνουν και χρήματα στο facebook για να διαλαλήσουν (ας όψεται η χαμηλή ακροαματικότητα και η τηλεθέαση), το «συγκλονιστικό» τους ρεπορτάζ.
Δείτε τι ακριβώς εννοούμε στο βίντεο που ακολουθεί !!


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Χορηγούμενη... παραπληροφόρηση από τηλεοπτικό σταθμό της πόλης (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator