Tα κλεμμένα που κρύβουν

0




Ζαν Κλον Οσβαλντ. Γαλλοελβετός τραπεζίτης ο οποίος γνωρίζει μεγάλο κομμάτι από το βασίλειο της σήψης και της διαφθοράς που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Ξέρει πολλά και για τα εξοπλιστικά και για τη Siemens. Συνελήφθη για ξέπλυμα χρήματος σε ελβετικές τράπεζες. Προφυλακίστηκε. Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με την επιβολή του κατ΄ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι ηλεκτρονικής επιτήρησης. Προχθές έσπασε το βραχιολάκι και το έσκασε.

Γιάννος Παπαντωνίου. Δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη. Διατέλεσε υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας στις κυβερνήσεις του Σημίτη. Προφυλακίστηκε για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Ακης Τσοχατζόπουλος. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Παρ' ολίγον πρωθυπουργός. Βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων Σημίτη. Διατέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας και υπουργός Ανάπτυξης. Μπαινοβγαίνει στις φυλακές για μίζες. Για τους παραπάνω είναι κοινός ο πολιτικός άξονας: αυτός της μεταπολιτευτικής παρακμής.

Η φράση «λεφτά υπάρχουν», που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για να κερδίσει τις εκλογές και να καταστρέψει την Ελλάδα με το Μνημόνιο, είναι αληθής αλλά για άλλου είδους χρήματα: τα μαύρα. Ο λόγος γίνεται για τα πολλά αργύρια που πήραν οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί, οι προδότες που εισέπραξαν μίζες από ντόπιους και ξένους για να θησαυρίσουν σε βάρος των Ελλήνων.

Λεφτά υπάρχουν και είναι κρυμμένα. Όλες οι ενδείξεις αλλά και οι αποδείξεις οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Η πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες έχει καταντήσει μητρόπολη της πολιτικής διαφθοράς και του μαύρου χρήματος. Τα αποθεματικά του κράτους και το υστέρημα του λαού δεν τα φάγαμε μαζί με τους σάπιους της πολιτικής. Μόνοι τους τα έφαγαν και κατηγορούν, όπως όλοι οι κλέφτες, τους πολλούς για συνενοχή στο έγκλημα.

Οι πακτωλοί του μαύρου χρήματος, τα μυστικά θησαυροφυλάκια των μιζαδόρων βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θεσμικών παραγόντων που νοιάζονται για την πατρίδα, τον λαό και το λειτούργημά τους. Η «δημοκρατία» έχει κάνει αρκετές σημαντικές αποκαλύψεις για το θέμα και δεν θα πάψει την έρευνά της ώσπου να βρεθεί και το τελευταίο σεντ.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Tα κλεμμένα που κρύβουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator