korinthiaguide - Πως ΔΕΝ πρέπει να είναι ένας οδηγός

0


Ν` ανάψει λαμπάδα
Να με συγχωρεί η υψηλότης της (δεν ξέρω πως να αποκαλέσω κάποιον που δυσφημίζει μια ολόκληρη περιοχή στο εξωτερικό επ` αμοιβή) διαχειρίστριας της (ο Θεός να την κάνει) ιστοσελίδας οδηγού, νομίζω ότι πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα ίσια με το μπόι του πιο ψηλού φίλου ή συνεργάτη, που δεν είδε να κατατίθενται σωρηδόν μηνύσεις για δυσφήμιση , τοποθεσιών και επιχειρήσεων... Το ότι απέσυρε αυτό το ανοσιούργημα-Οδηγό όχι ΓΙΑ, αλλά ΚΑΤΑ της Κορινθίας, είναι ένα πρώτο καλό βήμα. Τελειώνοντας , ΔΕΝ προσβάλουμε κάποιον , προσωρινά με τις δημοσιεύσεις μας, για να τον διαφημίσουμε αργότερα. Η κοινή λογική λέει ότι όταν πληρωνόμαστε για κάτι... το κάνουμε καλά απ` την αρχή με έστω, κάποιες διορθώσεις αργότερα... Ο συγκεκριμένος οδηγός, είναι η επιτομή , το παράδειγμα πως ΔΕΝ πρέπει να είναι ένας ΟΔΗΓΟΣ. Αν το επιδιώκατε, το έχετε καταφέρει μετά πολλών σιχτιρισμάτων ...

Σωκράτης Σ. Λελέκος

Υ.Γ. Από σχόλιο στο fb: And keratas and beaten. (Συγνώμη για τα αγγλικά, είναι προσωρινή η απόδοση) !!!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "korinthiaguide - Πως ΔΕΝ πρέπει να είναι ένας οδηγός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator