ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το δις εξαμαρτείν !!!

0Θα μπορούσε να πει κανείς χίλια δύο πράγματα, βλέποντας τη σύνθεση των υποψήφιων του υποψήφιου… Όπως: «Το δις εξαμαρτείν… ουκ ανδρός σοφού» ή το πιο απλοϊκό… «αφού βρε Βασίλη, όλοι σου το επισήμαναν, εσύ επιμένεις σε κάποιον, που οι πιο πολλοί, ΦΙΛΟΙ & ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, αναγνώρισαν ως μια από τις κύριες αιτίες που… έχασες !!!».
Έχεις λίγο καιρό, να αλλάξεις την τύχη σου, εκτός κι αν… δεν είναι αυτό που θέλεις!
Λαγούς, μόνο στο κυνήγι, όχι στις εκλογές!


Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι προιόν φωτομοντάζ με σκοπό τη σάτιρα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το δις εξαμαρτείν !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator