Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου: “Σύγχρονες τάσεις στη μελέτη της γλώσσας”

0


Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε Διάλεξη με θέμα: “Σύγχρονες τάσεις στη μελέτη της γλώσσας”.

Η κ.Τόνια Τζαναβάρα, υπεύθυνη των Πολιτιστικών Δράσεων του ΚΕ.Π.Α.Π., προλόγισε τον ομιλητή, κ.Μιχάλη Μαρίνη, Υποψήφιο Διδάκτορα Γλωσσολογίας & Ερευνητή του Εργαστηρίου Νεοελληνικών Διαλέκτων (ΕΝΕΔΙ) του Πανεπιστημίου Πατρών και παρουσίασε το αξιοθαύμαστο έργο του.

Στην διάλεξή του ο κ.Μιχάλης Μαρίνης παρουσίασε στο κοινό, που γέμισε την αίθουσα του Media Lab, την μεγάλη σημασία της επιστήμης της Γλωσσολογίας και τα πρωτοποριακά εργαλεία, που έχουν δημιουργηθεί από το Εργαστήριο των Νεοελληνικών Διαλέκτων (ΕΝΕΔΙ) του Πανεπιστημίου Πατρών, με στόχο την αξιοποίησή τους τόσο από επιστημονική κοινότητα, όσο και από το ευρύ κοινό.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

















Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου: “Σύγχρονες τάσεις στη μελέτη της γλώσσας”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator