ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Ραντεβού στις κάλπες" - ΚΟΡΔΩΣΗΣ: "Επιβεβαιώνομαι"

0



Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στον SUPER 104,1 βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας και ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Χρήστος Κορδώσης σχετικά με την παρακάτω ανακοίνωση του Βασίλη Νανόπουλου.

O Xρήστος Κορδώσης αναφορικά με την συγκεκριμένη ανακοίνωση είπε πως ο Βασίλης Νανόπουλος επιβεβαιώνει την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό διότι έγινε για εσωτερικούς λόγους και όχι για οποιαδήποτε στήριξη του κόμματος στον ίδιο τον Νανόπουλο ή σε άλλο πρόσωπο. Και αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως γιατί η ανεξαρτητοποίηση προηγήθηκε του χρίσματος της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Κορινθίων. Σε ότι αφορά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας πριν από δύο μέρες δήλωσε πως ήταν καθ’όλα νόμιμες και αδιάβλητες. Τέλος σε ότι αφορά την συμμετοχή του στα κοινά δήλωσε πως 100% θα είναι μέσα από κάποιον θεσμό.

Η ανακοίνωση Νανόπουλου:

"Μετά την περιβόητη «έκτακτη» Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος της Χρήστος Κορδώσης συνέχισε και σήμερα την μέθοδο της παραπληροφόρησης των μελών του κόμματος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα είπε – σε συνεντεύξεις του – ότι από την διευρυμένη Νομαρχιακή συνέλευση των 50 περίπου ατόμων από όλο το νομό , τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς μου 7 και υπέρ του κου Καλλίρη 40 κάτι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία από τους συμμετέχοντες δήλωσαν μόνο ότι ο μοναδικός και τελικός κριτής σύμφωνα με τις κομματικές διαδικασίες είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ και η όποια απόφασή του επί του θέματος, θα γίνει σεβαστή. Αυτές τις ψήφους ο κ Κορδώσης, προφανώς συνυπολογίζει στον υποψήφιο της επιλογής του.

Κατόπιν και του σημερινού ολισθήματος προς την παραπληροφόρηση – αφού και την περιβόητη εισήγηση σχετικής επιτροπής, εδώ και ημέρες την παρουσιάζει ως απόφαση στήριξης ή χρίσμα προς το πρόσωπο του κου Καλλίρη δημιουργώντας σκόπιμη σύγχυση στα μέλη του κόμματος -  καλώ τον κο Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλω ως κοινό ψεύτη.

Επίσης, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η διαδικασία αυτή δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ , δεν υπήρξε απαρτία, δεν ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη (γιατί άραγε;) σε μια συνεδρίαση που μεθοδεύθηκε άρον-άρον; κλπ. …
Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους πήραν θέση υπέρ της υποψηφιότητας μου ως δημάρχου Κορινθίων . Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Οψόμεθα εις Φιλίππους…. Ραντεβού στις κάλπες."


Κόρινθος 4.12. 2018

Βασίλης Νανόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών»
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Ραντεβού στις κάλπες" - ΚΟΡΔΩΣΗΣ: "Επιβεβαιώνομαι""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator