Δ.ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Δωρεάν τρόφιμα για τις γιορτές σε 17 οικογένειες στο Χιλιομόδι

0




Το φιλανθρωπικό και κοινωνικό του πρόσωπο έδιεξε για πολλοστή φορά ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου Κορινθίας Δημήτρης Μπίτζιος προσφέροντας τρόφιμα σε 17 οικογένειες του χωριού για τις γιορτές. Δείτε το μήνυμα που ανέβασε στο fb:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προσπάθησα με συνέπεια και με ευθύνη να δώσω και εγώ απο την θέση που κατέχω όσο μπορώ χαμόγελα στους συνανθρώπους μου.
Με την στήριξη που μου παρείχαν 4 επιχειρήσεις του νομού Κορινθίας, πρόσφερα σε 17 οικογένειες του χωριού μας, το Χιλιομόδι, δωροεπιταγές γνωστού super market έτσι ώστε να γεμίσουν το σπίτι τους με τρόφιμα και όποια άλλα καλούδια χρειάζονται για να μπορέσουν και εκείνοι να περάσουν όμορφα τις γιορτές.
Για μένα η πολιτική είναι προσφορά και η προσφορά χαρά.
Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Το 2019 να είναι μια χρονιά που θα μας φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία."

Δημήτρης Μπίτζιος
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Δωρεάν τρόφιμα για τις γιορτές σε 17 οικογένειες στο Χιλιομόδι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator