ΚΙΑΤΟ: Μοιραία και άβουλη Δημοτική αρχή, όμηρος των ψήφων και παραδομένη στις ορέξεις του κάθε "βιαστή" της

0Μοιραία και άβουλη η Δημοτική αρχή, όμηρος των ψήφων και παραδομένη στις ορέξεις του κάθε "βιαστή" της παρακολουθεί φοβισμένη.
Φοβισμένη... όπως από την πρώτη μέρα που εξελέγη εδώ και 9 χρόνια, εφαρμόζοντας την πολιτική "και με το Χριστό αλλά και με το διάβολο" εναλλάξ με την πολιτική "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ" !!!
Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτή την κατάντια;;;
Νομίζει κανείς πως τα πευκάκια έχουν μπει για να διαφημίζει ο καθένας την πραμάτειά του... το ίδιο και οι κολώνες φωτισμού σε όλο το Δήμο.
Έχουμε ασχοληθεί με το ίδιο θέμα εκατοντάδες φορές... πλήρης σιωπή από κάθε αρμόδιο του Δήμου Σικυωνίων.
Και το ερώτημα που θέτουμε πάντα παραμένει αναπάντητο: Υπάρχει κανονισμός περί ρύπανσης δημόσιων χώρων;;; κι αν υπάρχει γιατί δεν εφαρμόζεται;;;


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Μοιραία και άβουλη Δημοτική αρχή, όμηρος των ψήφων και παραδομένη στις ορέξεις του κάθε "βιαστή" της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator