Μάρκος Λέγγας (υπ.Δήμαρχος Συκιωνίων): "Με ενότητα καλές ιδέες και δουλειά αλλάζουμε τα πάντα" - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

0Ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μιλά για όλους και για όλα. Για το Κιάτο, τον Φενεό και τη Στυμφαλία. Για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο δήμο. Για το σχέδιό του, ώστε να φέρει τους νέους πίσω στον τόπο τους. Αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό.

Ποιος είναι:

Ο Μάρκος Λέγγας γεννήθηκε στο Κιάτο το 1971, με καταγωγή από τους Καλλιάνους. Είναι πρόεδρος του «ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ Α.Σ. -7Grapes», που ασχολείται με εξαγωγές επιτραπέζιου σταφυλιού. Σπούδασε Επιστήμη Τροφίμων και έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία με M.Sc. στη Τεχνολογία Τροφίμων, την Διοίκηση και την Διασφάλιση Ποιότητας. Εργάστηκε ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ως Ερευνητής στο «Food Research Station» του «School of Applied Science and Technology» καιστο «University of Lincolnshire & Humberside». Διετέλεσε συνεργάτης του «Hull University» καιτου «The Royal Institute of Public Health». Είναι μέλος σε πολλούς Διεθνείς Επαγγελματικούς και Επιστημονικούς Συνδέσμους, Σωματεία και Ινστιτούτα.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάρκος Λέγγας (υπ.Δήμαρχος Συκιωνίων): "Με ενότητα καλές ιδέες και δουλειά αλλάζουμε τα πάντα" - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator