Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κορινθίων: "Απαιτούμε σεβασμό στα δικαιώματα μας και ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ"

0Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων μετά από πολλές γραπτές και προφορικές ενοχλήσεις για το πρόβλημα της διάθεσης των Μέσων Ατομικής Προστασίας και του γάλακτος και ενώ η Δημοτική Αρχή μας είχε υποσχεθεί για την λύση του προβλήματος πριν το τέλος του έτους (2017), μέχρι και σήμερα το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Πότε επιτέλους θα δοθούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τα γάλατα στους εργαζόμενους κανονικά και χωρίς προβλήματα στη διανομή τους, τι θα γίνει με αυτά που δεν τους αποδόθηκαν από 01/01/2017 θα αποζημιωθούν και πότε; Έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα πώς δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι όσον αφορά στην Υγιεινή και την Ασφάλεια, που είναι η κύρια αιτία για θανατηφόρα ατυχήματα στην εργασία μας. Εάν η τύχη μας έχει ευνοήσει μέχρι και σήμερα η δημοτική αρχή καλό είναι να σταματήσει να παίζει με τις ζωές μας.

Η ανέχεια και η κοροϊδία έχουν τελειώσει, οι εργαζόμενοι στην τελευταία συνέλευση τους έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο αμαξοστάσιο του Δήμου (Σίσυφου και Αδειμάντου).

Από σήμερα λέμε: Ως εδώ. Τέρμα η ανέχεια Τέρμα η κοροϊδία.

Απαιτούμε σεβασμό στα δικαιώματα μας και ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λαμπαδάρης Δημήτριος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μανδαμαδιώτη Ιωάννα

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κορινθίων: "Απαιτούμε σεβασμό στα δικαιώματα μας και ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator