Τα ζόμπι παρτάρουν ακόμα

0



Ο Σεπτέμβριος, του Σεπτέμβρη. Έτσι, ύπουλα, κοστοβόρα και πασοκτζίδικα κλίνεται ο μήνας των λογαριασμών και του κόμματος του Αντρέα

Tο κύμα των διακοπών, άγιο και άγριο όπως πάντα, είχε ξεβράσει την ημετέρα ταπεινότητα κάπου, σε μια αιγαιακή ακρογιαλιά. Το Αιγαίο, ακόμα και τις στιγμές της αποδρομής του θέρους και της ανάπαυλας από την αστική σάχλα, σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ξεχνάς. Η μνήμη και η ανάμνηση για να επανέλθουν χρειάζονται την έλευση του Σεπτεμβρίου, του μήνα που μοιάζει με το δροσιστικό, υγιεινό και καταπράσινο αγγούρι.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των λογαριασμών. Ατομικών και συλλογικών. Οι ατομικοί λογαριασμοί βρίσκονται εύκολα. Μας περιμένουν σφηνωμένοι κάτω από τις εξώθυρές μας. Οι συλλογικοί είναι ο εξής ένας: η πασοκάρα που ιδρύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1974. Ο Αντρέας (μπαμπάς Γιώργου) ίδρυσε το κόμμα που αποτέλεσε την οικτρότερη, την πλέον αξιοθρήνητη λυπητερή όλων των εποχών και από τότε η Ελλάς δεν έχει πάψει να πληρώνει μαλλιοκέφαλα και θα συνεχίσει να πληρώνει μέχρι να γίνει ολότελα... γλόμπος από πληθυσμό, εδάφη, πολιτισμό, χρήματα, Ιστορία και δικαιώματα.

Γιόρταζε χτες η απέθαντη, η αενάως βρυκολακιαζόμενη, η ζόμπι πασοκάρα και ποιος έσπευσε να της πει, εμμέσως αλλά σαφώς, τα χρόνια τα πολλά; Ο υπουργός Διαστήματος και Εξωγήινης Τεχνολογίας Νίκος Παππάς. Ο ασίκης και πολυπράγμων πολιτικός δήλωσε ότι την 3η «του Σεπτέμβρη» (προσοχή: η κακοποίηση της γενικής πτώσεως είναι βεριτάμπλ δείγμα βεραμάν δημοκρατικότητος) «γιορτάζει η δημοκρατική Ελλάδα».

Και τι σου είναι, βρε παιδί μου, αυτός ο νους που ρεμβάζει και επιδίδεται σε αυθαίρετους συνειρμούς και χρονικά άλματα... Διαβάζοντας την πασοκολαγνική δήλωση του υπουργού Διαστήματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενεθυμήθην τη δήλωση του αειμνήστου προκατόχου του Μαρούδα, ο οποίος ήταν έτοιμος να καταρρίψει τους ιμπεριαλιστικούς δορυφόρους που θα μετέδιδαν πρόγραμμα από μη κρατικά μέσα ενημέρωσης.
«Λες τελικά να τα κατάφερε;» εσκέφθην σχεδόν έντρομος και συνέχισα την ενδοσκοπική, βουβή καταστροφολογία: «Λες οι δορυφόροι που κατέρριψε ο Μαρούδας να πέφτουν τώρα στην επιφάνεια της Γης;».

Όμως, η επόμενη σκέψη με ησύχασε: «Ακόμα κι αν γίνει αυτό, ο υπουργός Διαστήματος Παππάς θα καταρρίψει τα συντρίμμια που άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ. Είναι ειδικότης του ΣΥΡΙΖΑ. Να καταστρέφει τους καταστροφείς αγκαλιάζοντάς τους!».

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα ζόμπι παρτάρουν ακόμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator