Αλ.Πνευματικός: "Τα δικά μου παιδιά έμαθαν από μικρά να δίνουν τον αγώνα τους όπως ο πατέρας τους" (video)

0Φανερά συγκινημένος για όσα του καταμαρτυρούν για να μαυρίσουν την εικόνα του, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, ο Δήμαρχος Κορινθίων έκανε μία ανασκόπηση στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στις αξίες που έδωσε στα παιδιά του για την ζωή.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλ.Πνευματικός: "Τα δικά μου παιδιά έμαθαν από μικρά να δίνουν τον αγώνα τους όπως ο πατέρας τους" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator