Πνευματικός: "Επικοινωνιακό τρικ του Τατούλη η αποκατάσταση των κερκίδων στο γήπεδο Χιλιομοδίου" (video)

0Στην πρόταση προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Δήμο Κορινθίων σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου για τις κερκίδες στο γήπεδο του Χιλιομοδίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.

Έκανε λόγο για αιφνιδιαστικές κινήσεις από πλευράς της Περιφερειακής Αρχής και του Πέτρου Τατούλη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι λίγους μήνες πριν από τις εκλογές θέλει να κάνει ακόμη και το πιο ελάχιστο για τον Δήμο Κορινθίων, όπως αυτό το έργο συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Τόνισε μάλιστα, ότι η διατύπωση της προγραμματικής σύμβασης γεννά ερωτήματα για την νομιμότητά της, δηλώνοντας ότι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ακόμη ένα επικοινωνιακό τρικ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: "Επικοινωνιακό τρικ του Τατούλη η αποκατάσταση των κερκίδων στο γήπεδο Χιλιομοδίου" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator