Έξαλλη η πρώην υπουργός φωτοτυπίας Άννα Διαμαντοπούλου με το ακατάστατο γραφείο Γιαβρόγλου !!!

0Έξαλλη έγινε χθες, Δευτέρα, η Άννα Διαμαντοπούλου -ως απολύτως αρμόδια άλλωστε- με τα όσα διειμήφθησαν στο υπουργείο Παιδείας, όταν διαμαρτυρόμενοι μαθητές εισέβαλαν στο γραφείο του Κωνσταντίνου Γαβρόγλου και συζητούσαν επί ώρα μαζί του.

Εκείνο βέβαια που έκανε έξαλλη την πρώην υπουργό Παιδείας δεν είναι η εισβολή καθ’ εαυτή, αλλά το πώς ήταν το γραφείο του υπουργού, καθώς τα πολλά έγγραφα, χαρτιά, βιβλία πάνω στο γραφείο είναι πράγμα απαράδεκτο για κοτζάμ υπουργό.

Έκανε λοιπόν η υπουργός που επί θητείας της αντί για βιβλία στα σχολεία στέλνονταν φωτοτυπίες, ένα οργισμένο tweet, στο οποίο απέδειξε ότι η πρώην επικεφαλής του υπουργείου Παιδείας είναι κάπως ανορθόγραφη. Διότι ως γνωστόν ένα τέτοιο αξίωμα αποτελεί πρότυπο. Και όχι πρώτυπο…

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έξαλλη η πρώην υπουργός φωτοτυπίας Άννα Διαμαντοπούλου με το ακατάστατο γραφείο Γιαβρόγλου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator