ΧΡ.ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ: Επίτιμο Μέλος της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

0

Εχθές είχα την τιμή να ανακηρυχθώ Επίτιμο Μέλος της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΩΚΚ).
Με αισθήματα απέραντης ευγνωμοσύνης προς τους Καθηγητές και Διευθυντές του ΩΚΚ,οι οποίοι υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι δάσκαλοι και καθοδηγητές στην επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία.

Cristos Chasikidis

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡ.ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ: Επίτιμο Μέλος της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator