Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου "Νέα Γλυκιά Ζωή"

0


Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου "Νέα Γλυκιά Ζωή" ένα όνειρο για την ανοικοδόμηση του οικισμού μετά την καταστροφική φωτιά του καλοκαιριού.

Σ αυτή την προσπάθεια άξιοι συμπαραστάτες ο αντιδήμαρχος Αγίων-Θεοδώρων κ.Ράτης Σπύρος και ο πρώην βουλευτής του νομού Κορινθίας κ.Μπούκουρας Στάθης και πλήθος άλλων ανθρώπων.

Τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς,αυτή την στιγμή έχουν τελειώσει τα αντιπλημμυρικά η διαμόρφωση της εισόδου του οικισμού και δυο δεξαμενές για νερό προς εξυπηρέτηση των κατοίκων και σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα.

Ο Πρόεδρος κ. Βουκελάτος του συλλόγου και τα υπόλοιπα μέλη ευχαριστούν όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου "Νέα Γλυκιά Ζωή""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator