ΚΑΟΚ: Σταύρο Δανιήλ συνεχίζουμε μαζί - ΒΙΝΤΕΟ

0



Την αγωνιστική του φανέλα μετα από 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα γήπεδα, αποφάσισε να κρεμάσει ο Σταύρος Δανιήλ Stavros Daniil.

Ο άνθρωπος που θεμελίωσε ουσιαστικά την συγχώνευση του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου με τον Παλαίμωνα Κορίνθου οραματιζόμενος μια ομάδα-πρωταγωνίστρια, τον ΚΑΟΚ, όπως και έγινε, μπήκε για τελευταία φορά ως παίχτης στο γήπεδο στο παιχνίδι της 7ης Οκτωβρίου με τον Παπάγου.

Οι περγαμηνές του είναι γνωστές σε όλο τον μπασκετικό κόσμο! Το ίδιο και το ήθος του! Το ίδιο η σεμνότητα του η οποία αποδεικνύεται και από τον τρόπο που αποφάσισε να αποχωρήσει, χωρίς φιέστες, χωρίς τυμπανοκρουσίες όπως θα άρμοζε στη σπουδαία καριέρα του!
Για αυτό και επέλεξε φέτος να αλλάξει το αγαπημένο του Νο 11 στη φανέλα με ένα άλλο δείχνοντας ξεκάθαρα σε όλους μας ότι μια σπουδαία μπασκετική καριέρα έφτανε στο τέλος της.

Η απόφαση τους μας λυπεί αλλά είναι απόλυτα σεβαστή!

Ο Σταύρος θα λείψει από το αγωνιστικό κομμάτι του ΚΑΟΚ- κάνεις δεν ξεχνά την καθοριστική συμβολή, την ηγετική παρουσία του στην περσινή παρθενική χρόνια της ομάδας στην Β' Εθνική κυρίως σε δύσκολα ματς -αλλά μόνο από αυτό!
Παραμένει κοντά μας, ενεργός στο κομμάτι της Διοίκησης όπως άλλωστε ήταν και όλο το προηγούμενο διάστημα!

Σταύρο σ' ευχαριστούμε για όσα ως σήμερα έχεις προσφέρει! Συνεχίζουμε μαζί!

Το παρακάτω βίντεο ανήκει πλέον στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ.
Είναι τα τελευταία του καλάθια στην λαμπρή μπασκετική του καριέρα 🏀👍👏💪🏀

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΟΚ: Σταύρο Δανιήλ συνεχίζουμε μαζί - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator