ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ: Καθάρισαν τα ρέματα Ξυδιάς και Ξερόκαμπος υπό την επίβλεψη του Δ.Μπίτζιου

0Τα ρέματα Ξυδιάς και Ξερόκαμπος στο Χιλιομόδι Κορινθίας καθαρίστηκαν από φερτά υλικά προκειμένου να είναι έτοιμα για κάθε έκτακτο καιρικό φαινόμενο.
Η ανταπόκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν άμεση και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε υπό την επίβλεψη του τοπικού προέδρου Δημήτρη Μπίτζιου.Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ: Καθάρισαν τα ρέματα Ξυδιάς και Ξερόκαμπος υπό την επίβλεψη του Δ.Μπίτζιου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator