ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου της Μαρίζα Κωχ “Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης”

0


Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, το βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, παρουσίασε το βιβλίο της Μαρίζας Κωχ, “Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης”, στον Συναυλιακό Χώρο “Μαρία Δημητριάδη”, στην Κόρινθο.

Η κ.Πηνελόπη Μπισμπίκη, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου ΚΙΒΩΤΟΣ, καλωσόρισε την σπουδαία ερμηνεύτρια, μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα, τους ομιλητές, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά τον κόσμο, που γέμισε, τον Συναυλιακό Χώρο, για να θαυμάσει από κοντά “Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης”.

Η παιδική χορωδία του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ.Φάλιας Παπαγιαννοπούλου, ερμήνευσε τα τραγούδια “Πού πας αφέντη μέρμηγκα” και “Φάτα Μοργκάνα”, αποσπώντας, το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Για το βιβλίο, με το οποίο η συγγραφέας αφηγείται τα παιδικά της χρόνια στην Σαντορίνη, ζωντανεύοντας μια ολόκληρη εποχή, μίλησε η φιλόλογος κ.Σοφία Σκάζα, επισημαίνοντας, με θαυμάσιο τρόπο, όλα τα στοιχεία της προσωπικότητας - “φαινομένου”, που φέρει το όνομα Μαρίζα Κωχ!

Για την Μαρίζα Κωχ και το βιβλίο της μίλησαν, επίσης, η κ.Άννα Βοργία, ποιήτρια και ζωγράφος και ο κ.Γιάννης Στάμος,υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των Εκδόσεων Μεταίχμιο.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια με απλό, γλυκό και γεμάτο ευαισθησία λόγο επικοινώνησε με τον κόσμο και αναφέρθηκε στα ερεθίσματα της σημερινής εποχής, που την οδήγησαν στην συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου, τονίζοντας, παράλληλα, την αναγκαιότητα της αποδοχής, την δύναμη της αγάπης και την αξία της παιδείας και της παράδοσης.

Οι θαυμαστές της Μαρίζας Κωχ, αφού την καταχειροκρότησαν, περίμεναν υπομονετικά να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, προκειμένου να της εκφράσουν από κοντά τα όμορφα συναισθήματά τους και να νιώσουν την ηρεμία της, την τρυφερότητά της και το ενδιαφέρον της για τον καθένα ξεχωριστά και για όλους μαζί!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
































Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου της Μαρίζα Κωχ “Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator