Πιο κοντά από ποτέ οι εκλογές

0




Δεν αντέχει αυτή η Κυβέρνηση μέχρι τον Μάιο
Αδύναμος και εγκλωβισμένος ο Τσίπρας έχει αποδεχθεί την επερχόμενη (βαριά) ήττα του

Τελικά ο Τσίπρας δεν έχει κανένα κρυμμένο όπλο στην φαρέτρα του, αφού όπως αποδείχθηκε και από τον Άχρωμο και Άοσμο Ανασχηματισμό , το μυαλό του είναι πλέον στην Επόμενη Μέρα της βαριάς εκλογικής ήττας που έρχεται για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κυβέρνηση των 53 υπουργών και υφυπουργών είναι πιθανώς η πιο μεγάλη της Μεταπολίτευσης αλλά θα αποδειχτεί και η πιο βραχύβια αφού το συγκεκριμένο Κυβερνητικό σχήμα ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ μέχρι τον Μάιο.

Είναι επίσης ξεκάθαρο μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, πως ο Τσίπρας ενδιαφέρεται πρωτίστως να «πριμοδοτήσει» συγκεκριμένα πρόσωπα ενόψει των εκλογών έτσι ώστε μετά την ήττα του να διατηρήσει τον έλεγχο στην νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τοποθέτηση του (σχετικά) συμπαθούς, αλλά παντελώς άπειρου Χαρίτση στο πρώτο τη τάξει υπουργείο, αυτό των Εσωτερικών, με τρεις εκλογικές αναμετρήσεις επί θύραις, αποδεικνύει πως ο Τσίπρας έχει συμβιβαστεί με την επερχόμενη (τριπλή) πολιτική εκλογική ήττα του.

Η απουσία του Νίκου Παππά από την «πρώτη γραμμή», σε συνδυασμό με την εξορία του Σκουρλέτη στην Κουμουνδούρου και σε ένα κόμμα που το απαρτίζουν πλέον βαριεστημένες συνιστώσες που έχουν μολυνθεί από τον ιό του «κυβερνητισμού» αποτελούν ακόμη ένα σοβαρό σημάδι πως ο Τσίπρας έχει αποδεχθεί το «μοιραίο» για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του (πολύ σύντομα) στα έδρα της Αντιπολίτευσης.

Το μόνο πάντως που δεν εγκαταλείπει πάντως εύκολα ο Τσίπρας είναι Καθεστωτική του πρακτική και νοοτροπία.

Αφού η τοποθέτηση του Μιχάλη Καλογήρου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενός προσώπου που ελέγχεται απόλυτα από το Μαξίμου και προσωπικά από τον ίδιο τον Τσίπρα, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση Κοντονή (που μάλλον έφυγε γιατί δεν έκανε όλα τα… χατήρια των παρασυστημάτων του Καθεστώτος) αποκαλύπτει και το πώς σκέφτεται να κινηθεί ο σκληρός πυρήνας του Μαξίμου σε σχέση με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις που έχουμε μπροστά μας.

Το βέβαιο είναι πως ήδη από σήμερα και με την ανακοίνωση του νέου Κυβερνητικού
Σχήματος η χώρα κινείται σε τροχιά Εκλογών.

Οι οποίες πλέον θα γίνουν πολύ νωρίτερα από τον Μάϊο του 2019…

Lykavitos
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πιο κοντά από ποτέ οι εκλογές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator