Δημοσιογραφία της πλάκας από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό "Ηλέκτρα" - ΒΙΝΤΕΟ

0
Σταθερά στα χνάρια των ιδρυτών του αλλά και αυτών που έγιναν σε μια νύχτα δημοσιογράφοι και υπηρέτησαν κατά καιρούς στο χαμόσπιτο-στούντιο (υποτίθεται) του πεδίου βολής, ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός "Ηλέκτρα" της Κορίνθου απαιτεί από το Δήμαρχο Κορινθίων κο Πνευματικό να αναλάβει την ευθύνη για τις καταστροφές της πρόσφατης θεομηνίας σε όλη την Κορινθία, ενώ βαφτίζει "εικόνα βιβλικής καταστροφής" το παρακάτω βίντεο:

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσιογραφία της πλάκας από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό "Ηλέκτρα" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator