ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΙΑΤΟΥ: ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ

0Το Σαββάτο 29-9-2018 ήταν σαν να άδειασε κάποιος τη λίμνη Δόξα λασπωμένη πάνω από το Κιάτο... λεπτομέρειες στο παρακάτω link

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις τους τον καθηγητή κ. Γιάννη Κουμαντάκη, Δημήτρη Ζαρρή, Χρήστο Κελλάρη και φυσικά τον συμμαθητή μου Ευάγγελο Τυρλή Dr Φυσικό για τα μετεωρολογικά δεδομένα.

Fanis Chatoupis

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΙΑΤΟΥ: ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator