ΕΝΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

0



Συναντήσαμε σε έκθεση φυτικών προϊόντων στην πόλη της Κορίνθου, έναν εξαίρετο και πολυπράγμονα, φίλο και συμπατριώτη πατριώτη μας Κορίνθιο, τον Γιώργο Κουλούρη, απόστρατο Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος μας δήλωσε ότι κατεβαίνει για υποψήφιο μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών στις επερχόμενες εκλογές την 25 Νοεμβρίου 2018.


Η είδηση μας εξέπληξε ευχάριστα γιατί όταν έχεις κλείσει επιτυχημένα μια καριέρα στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) ξεκινώντας από Υπαξιωματικός και φθάνοντας στην βαθμίδα του ανώτερου Αξιωματικού. Μάλιστα, όταν χρειάστηκε σε δύο μείζονες κρίσεις με την Τουρκία, στην περίπτωση του «Σισμίκ» το 1987 και των βραχονησίδων Ίμια το 1996, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, σε Μονάδες της ΠΑ στις νήσους Σκύρο και Σαντορίνη αντίστοιχα. Υπηρέτησε δε σε διάφορες θέσεις ανάλογες του βαθμού του στον Ελληνικό χώρο και στο εξωτερικό, από Διοικητής Σμήνους και Αξιωματικός ΓΑΕ μέχρι Αρχιμηχανικός Πολεμικής Μοίρας και Τμηματάρχης Υποστήριξης με απόφαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ), επιτελής IMS ΝΑΤΟ κ.λπ..


Πρόκειται για έναν πραγματικά ανατρεπτικό άνθρωπο, που εκτός της Πολεμικής Αεροπορίας ασχολήθηκε επιτυχημένα με την προώθηση φυτικών προϊόντων, διαθέτοντας δικό του «Brand Name» κατοχυρωμένο στην ΕΕ, ασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα με τα «κοινά» ως Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ενός εκ των μεγάλων κομμάτων της χώρας, είναι απόφοιτος του Boston University of Brussels, άνθρωπος του διαδικτύου και γενικότερα ένας καλός και προσηνής φίλος.


Όταν τον ρώτησα τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει αν εκλεγεί, χαμογέλασε και μου είπε «ξεκίνησα από την Πολεμική Αεροπορία ως στέλεχος της μέσω της 30ης σειράς της ΣΤΥΑ και η σκέψη μου είναι να γίνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) πιο δυναμική, πιο δίκαιη, πιο διαφανής και πιο αποτελεσματική προς όφελος των συναδέλφων και σε αυτή την κατεύθυνση θα επικεντρωθώ αν εκλεγώ». Του ευχόμαστε καλή επιτυχία από καρδιάς.

Κείμενο – Φωτογραφίες:
Γεώργιος Λόης
Συνταγματάρχης (ΤΘ) ε. α.
Γεώργιος Λόης/Facebook.com
e-mail: georgioslois1969@gmail.com
25 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator