ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνέντευξη Πνευματικού με αφορμή το ΔΣ της 22/10/2018 - ΒΙΝΤΕΟ

0Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο της 22ας Οκτωβρίου 2018.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του έργου των κερκίδων στο γήπεδο Χιλιομοδίου και επισήμανε ότι οι εργασίες είχαν ξεκινήσει με ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κορινθίας και από το 2011 έως και σήμερα δεν έχει περατωθεί, ενώ ποτέ δεν κλήθηκε ο Δήμος Κορινθίων να παραλάβει το έργο έστω και ημιτελές, ώστε να μπορέσει να το χρηματοδοτήσει και να το ολοκληρώσει. Ο Δήμαρχος τόνισε πως για ακόμα μία φορά η Περιφερειακή Αρχή και ο Πέτρος Τατούλης αιφνιδιαστικά σπεύδουν να προσφέρουν έστω και το ελάχιστο στον Δήμο Κορινθίων, ενόψει της προεκλογικής περιόδου και στοχεύοντας στην δημιουργία εντυπώσεων, όπως αυτό το έργο συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Στον Δήμο Κορινθίων δεν έχει κατατεθεί καμία σχετική μελέτη, ώστε να ενημερωθούν οι οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες και να υπάρξει μία θετική εισήγηση, ενώ ακόμη και η διατύπωση της προγραμματικής σύμβασης εγείρει ερωτήματα σχετικά με την νομιμότητα της, δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα ακόμη προεκλογικό τρικ. Στην συνέχεια έκανε λόγο για την πορεία του έργου αξιοποίησης των νερών του βιολογικού καθαρισμού και ανέφερε ότι έπειτα από προσωπική επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, υπήρξε ενημέρωση ότι αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει και οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με γρήγορους ρυθμούς, ώστε το έργο να παραδοθεί σε χρήση στις αρχές του 2019. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το έργο έρχεται να δώσει λύση σε μία δύσκολη περίοδο, κατά την οποία αγροτικές εκτάσεις έχουν εγκαταλειφθεί λόγω μη μέγιστης αξιοποίησης των αρδευτικών πόρων και στοχεύει στην επίλυση των αρδευτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάθε χρόνο οι γεωργικές εκτάσεις στα διοικητικά όρια του Δήμου Κορινθίων. Τέλος προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το τεταμένο κλίμα που υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον πρώην Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ. Οικονόμου Γεώργιο, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα άτομο που από μόνο του διαφημίζει ότι ξεπουλιέται και ότι παίρνει αναθέσεις, ενώ δεν έχει κάποια δική του επιχείρηση. Στην προσωπική διάσταση που έλαβε το γεγονός ο Δήμαρχος Κορινθίων απάντησε πως «τα δικά μου τα παιδιά έμαθαν, όπως ο πατέρας τους, από μικρά να δουλεύουν» και τον κάλεσε να διευκρινίσει ποια είναι η δική του καταγγελία, ώστε να επανέλθει.

Εκ του γραφείου τύπου

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνέντευξη Πνευματικού με αφορμή το ΔΣ της 22/10/2018 - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator