Ξεφτίλισε κι άλλο την αριστερά Αλέξη και θα σε αγαπώ για πάντα

0



Η γνώμη που έχω για τον Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά εν γένει είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Πάντα τους θεωρούσα τσαρλατάνους, ανέντιμους και συμφεροντολόγους που έλεγαν διάφορες μπούρδες για να εξασφαλίζουν τον άρτο τον επιούσιο….

Αυτό που δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω, είναι ότι θα μπορούσαν να αυτοεξευτελίζονται τόσο πολύ, τόσο γρήγορα και τόσο ξεδιάντροπα, χωρίς να νοιώθουν τη ντροπή ούτε για μια στιγμή. Χρειάστηκαν μόλις τρία χρόνια στην εξουσία ώστε να καταλάβει κάθε μη διορισμένος Έλληνας τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορώ να δικαιολογήσω τις μπούρδες που έλεγαν περί σκισίματος του μνημονίου και τα τσιτάτα του στυλ Go BACK MADAME MERKEL, αφού όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Τσίπρας, είχαν αυταπάτες. Είναι φυσιολογικό, όταν έχεις περάσεις όλη σου τη ζωή στους καφενέδες να μην ιδέα για το πως δουλεύει η πραγματική οικονομία.

Ήρθε όμως η φωτιά στο Μάτι για να δείξει την σκοτοψυχιά του ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που ο κόσμος καιγόταν, αυτοί έδιναν συνεντεύξεις παριστάνοντας πως δεν τρέχει τίποτα και την επόμενη μέρα έδιναν συγχαρητήρια μεταξύ τους. Μετά ήρθε η Μόρια, που για μία ακόμη φορά απέδειξαν πόσο πονόψυχοι είναι στη πραγματικότητα. Ο ανθρωπισμός τους εξαντλείται σε ωραίες φωτογραφίες, μεγάλα λόγια ενώ στο μεταξύ φτιάχνουν ΜΚΟ και κατά ένα μαγικό τρόπο, γίνονται καπνός 1,6 δις ευρώ.

Αυτό όμως που δεν κατάλαβα ποτέ είναι τον λόγο που ένας αριστερός όπως ο Τσίπρας γίνεται τόσο ρεζίλι, όταν λέει ότι « ο καλύτερος στρατηγικός σύμμαχος στην περιοχή είναι οι ΗΠΑ». Οι παλαιότεροι αριστεροί έχυσαν το αίμα τους πολεμώντας την Αμερική και οτιδήποτε αμερικάνικο. Οι νεότεροι ήπιαν τόνους τσίπουρου και κάπνισαν από μια βουνοπλαγιά μπάφου ο καθένας τους, αναλύοντας το πόσο κακή και μοχθηρή είναι η Αμερική. Έλιωσαν τα παπούτσια τους σε πορείες στην Αμερικανική πρεσβεία και έφαγαν καπνογόνα με το τσουβάλι. Πήγαν μάλιστα μέχρι και μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη των φονιάδων της 17 Νοέμβρη, για χάρη του αντιαμερικανισμού τους. Έβρισαν ακόμα και μετριοπαθείς Προέδρους όπως ο Κλίντον και ο Ομπάμα για να καταλήξει ο Αλέξης να γλύφει τον Πρόεδρο Τραμπ.

Αν τρία χρόνια πριν σας είχα πει ότι ο άνθρωπος που βάφτισε το παιδί του Ερνέστο προς τιμή του Τσε Γκεβάρα, έγλυφε τον πλέον συντηρητικό πρόεδρο των ΗΠΑ που φτιάχνει φράχτες για τους μετανάστες, θα είχαν πέσει σύσσωμα τα (διορισμένα πλέον) troll του ΣΥΡΙΖΑ και θα είχα ακούσει τα χίλια μύρια όσα.

Τώρα όμως, τσιμουδιά, τα κομματόσκυλα και κομματοκούταβα του ΣΥΡΙΖΑ, ροκανίζουν τις αργομισθίες τους, κόβουν βόλτες με κρατικά αυτοκίνητα με συνοδεία μια κλούβας των ΜΑΤ ο καθένας και σφυρίζουν αδιάφορα. Αυτοί είναι ικανοί να πετάνε μολότωφ στο πολυτεχνείο κρατώντας αμερικάνικες σημαίες για μη χάσουν τη καρεκλίτσα τους…
Συνέχισε Αλέξη και θα σε αγαπώ για πάντα.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεφτίλισε κι άλλο την αριστερά Αλέξη και θα σε αγαπώ για πάντα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator