"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": Λαϊκίστικες μεγαλοστομίες και μεγαλοϊδεατισμοί

0



Και τι δεν έχουμε ακούσει στις τελευταίες συνεντεύξεις του ηγέτη της «ΠΝΟΗΣ» και του εργοδότη του, σχετικά με την τάξη, την ευταξία, την προχειρότητα και το νοικοκυριό στην πόλη, για το στρατόπεδο και τις χρήσεις που θα προκύψουν !

Για να δούμε τα πράγματα από την πλευρά της λογικής, κι όχι με ονειροπόλα διάθεση, λαϊκίστικες μεγαλοστομίες και μεγαλοϊδεατισμούς. Θα περίμενε κανείς να μάθει γιατί οι δύο τους δεν έκαναν τίποτε όταν βρίσκονταν στα δημοτικά πράγματα σε εξέχουσες θέσεις, με εντολές και με εξουσία;

Δεν έκαναν τίποτε μήπως γιατί η πρωτοβουλία δεν υπήρχε πουθενά στις αρχές τους, επειδή το μόνο που ήξεραν είναι να εκτελούν εντολές (με πολλές παραινέσεις και διορθώσεις) και τίποτε παραπέρα;

Γιατί αν μας πουν ότι είχαν ιδέες, είχαν διάθεση για πρωτοβουλία και τα σχετικά αλλά… τα κρατούσαν για κάποια άλλη στιγμή, ή ότι δεν τους άφηνε ο Δήμαρχος, τότε, το μόνο που θα κέρδιζαν θα ήταν μειδίασμα συμπόνιας και η εύλογη απορία: «Είχατε ποτέ καμιά λειτουργική ιδέα για την πόλη που θα την έβαζε σε τροχιά ακόμη ανοδικότερης πορείας;;;»

Προσέξτε τι θα απαντήσετε !!! Αν πείτε «ΝΑΙ», τότε πρέπει να το μάθουν οι Κορίνθιοι (μερικοί απ` αυτούς, υποψήφιοι ψηφοφόροι σας).
Είχατε ιδέες, τις οποίες αντί να τις μοιραστείτε με τους συνοδοιπόρους σας της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», λειτουργήσατε με ιδιοτέλεια και προτιμήσατε να τις κρατήσετε!

Πραγματοποιήσατε άτακτη έξοδο και προσδοκώντας, με προσθήκες τύπου HELIX POMATIA ASTEGUS και του μετακινούμενου «Ιησού» του Συνοικισμού, να μας πείσετε ότι έχετε «όραμα» ! Δεν πρόκειται για «όραμα» αγαπητοί, είναι δυστυχώς ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ !!!

Η έκκληση εμού και πολλών συμπολιτών, είναι να συνεχίσετε να εκτίθεστε, έτσι οι ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ, θα έχουν ένα ασφαλές μέτρο σύγκρισης μεταξύ «παραισθήσεων» και σταθερής, δημιουργικής και εμπνευσμένης «ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Συνεχίστε! Προσφέρετε μια υπηρεσία στην πόλη με το να εκτίθεστε καθημερινά…

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": Λαϊκίστικες μεγαλοστομίες και μεγαλοϊδεατισμοί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator