Για μια ψιχάλα κι ένα δροσερό αεράκι έκλεισαν χθες τα σχολεία της Κορινθίας !!!

0Μετά από σχετική εισήγηση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάνου Πετρόπουλου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προχώρησε στην απόφαση να μην λειτουργήσει για προληπτικούς λόγους κανένα σχολείο σε Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα και Κορινθία με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.
Για ένα ψιλόβροχο λοιπόν και με μόλις 4 μποφόρ αέρα έκλεισαν χθες τα σχολεία της Κορινθίας και είναι να απορεί κανείς τι θα γίνει το χειμώνα με τα χιόνια! Αν για λίγο αέρα και λίγη βροχή παραλύουμε τα πάντα και με απόφαση περιφερειάρχη, τότε συγνώμη αλλά έχει χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για μια ψιχάλα κι ένα δροσερό αεράκι έκλεισαν χθες τα σχολεία της Κορινθίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator