Δε θα εορτάσει φέτος ο Μητροπολίτης

0
Ανακοινώνεται απο την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, ότι εφέτος την 3ην Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει, λόγω της συμμετοχής του στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συγκαλείται από 2ας έως και 5ης Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα, καθώς και της συμμετοχής του ως μέλους διά το τρέχον Εκκλησιαστικό έτος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (Δ.Ι.Σ.).

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο όμως την παραμονή της εορτής, ημέρα Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, θα τελεσθή κατά τα ειωθότα, Ιερά Αγρυπνία στην διάρκεια της οποίας θα εκτίθενται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου προς προσκύνηση και αγιασμό όσων επιθυμούν να συμπροσευχηθούν κατ᾿ αυτήν υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος θυσιαστικά αναλώνεται υπέρ της δόξης του Τρισαγίου Θεού, ευκλείας της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας αλλά και υπέρ της πνευματικής οικοδομής του θεόθεν εμπεπιστευμένου Ποιμνίου του.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δε θα εορτάσει φέτος ο Μητροπολίτης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator