Η εταιρεία γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην "Πελοπόννησος 2018"

0

Η κορινθιακή εταιρεία γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην Έκθεση 'Πελοπόννησος 2018' στηρίζοντας για μία ακόμα χρονιά την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Η ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. έχοντας ήδη έντονη παρουσία στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, θέλησε να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια των διοργανωτών για την ποιοτική και αποτελεσματική παρουσίαση και προώθηση των πελοποννησιακών-ελληνικών προϊόντων σε όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η 'Πελοπόννησος 2018' όντας η σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να γευτούν όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα της εταιρείας ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε.

Η διάρκεια της 'Πελοπόννησος 2018' έχει οριστεί από τις 3 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Κορίνθου.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η εταιρεία γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην "Πελοπόννησος 2018""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator