Θα ήταν δίκαιο και θα έπρεπε να γίνει πράξη

0



Οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, με την παρουσία τους , εξασφαλίζουν αυτό το συναίσθημα της ασφάλειας, σε δημόσιες εκδηλώσεις που προσκαλούνται να παρευρίσκονται!

Τους συνάντησα με την ίδια ανακούφιση στην Πλατεία Νερού, στη συναυλία των UB40 (42,5 ευρώ εισιτήριο) και πρόσεξα ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πλήθος εκδηλώσεων, όπως για παράδειγμα στη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Ξυλόκαστρο (18€ εισιτήριο), πιο παλιά Στ.Κραουνάκη, Μποφίλιου, Πλιάτσικα .

Το Μόνιμα αιωρούμενο ερώτημα μου : Οι εθελοντές που καλύπτουν κάποια εκδήλωση επιχειρηματία , που βγάζει το ψωμί του έχοντας πωλήσει εισιτήρια και προσφέρουν υγειονομική κάλυψη στις συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών που κοσμούν την Ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή, το κάνουν από μεράκι, ώστε να βοηθήσουν κάποιον να μειώσει το κόστος μιας εκδήλωσης , έτσι ώστε να ωφεληθούν οι εργαζόμενοι μιας συναυλίας ; Έχει περάσει ίσως από το μυαλό να ζητήσουν κάποιο συμβολικό αντίτιμο για τις ανάγκες του Ε.Ε.Σ. ;

Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, ή ίσως μια οικιοθελής προαίρεση του επιχειρηματία , να εισφέρει για τον Ε.Ε.Σ. , υπάρχει κάποια «πάγια» εισφορά (ταρίφα) που συνηθίζεται; Ή αφήνεται στον επιχειρηματία η επιλογή ; Έχει αναρωτηθεί κανείς, μήπως έτσι, στερούνται κάποιοι επαγγελματίες , κάποιου εισοδήματος με δεδομένη την ιδιαιτερότητα των περιστατικών μιας συναυλίας (βία , μέθη, παραβατικότητα κ.α.) και με δεδομένη την κρίση των τελευταίων χρόνων, που έχει στείλει πολλούς στην ανεργία ;

Και αν συνηθίζεται να παρευρίσκονται εθελοντές του Ε.Ε.Σ. σε μεγάλες συναυλίες , εκδηλώσεις, ποδοσφαιρικούς αγώνες, που διοργανώνουν επιχειρηματίες, επαγγελματικά σωματεία, μήπως, λέω μήπως θα μπορούσαν να «καλύπτουν» εκδηλώσεις μεγάλων νυχτερινών κέντρων, Night-Club, που για παράδειγμα, μια καλοκαιρινή νύχτα, επιλέγουν να φέρουν κάποιο δημοφιλή καλλιτέχνη, όπως ο Βασίλης Καρράς, η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιάννης Πλούταρχος κ.α. και που μοιραία, προσελκύουν πολύ κόσμο;

Νομίζω ότι σύμφωνα με τα πιο πάνω αναφερόμενα:

«Θα ήταν δίκαιο και θα έπρεπε να γίνει πράξη»

Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα ήταν δίκαιο και θα έπρεπε να γίνει πράξη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator