Φ.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: Ο Μπογιόπουλος έγραψε κανά δύο χιλιάδες λέξεις για να πείσει πως το σύμφωνο Ριμπεντροπ-Μολοτωφ είναι καλό πράγμα

0



Ο Συνοικιακός Λένιν, ο Μπογιόπουλος, έγραψε κανά δύο χιλιάδες λέξεις για να πείσει πως το Σύμφωνο Ριμπεντροπ-Μολοτωφ είναι καλό πράγμα. Ειναι το σύμφωνο με το μυστικό παράρτημα του οποίου Χίτλερ και Στάλιν συμφωνησαν τον μεταξύ τους διαμελισμό της Πολωνίας
Οι ναζί εισέβαλαν την 1/9/1939 και λίγες μέρες μετά μπούκαραν και οι Σοβιετικοί σύντροφοι του Μπογιόπουλου και πέρασαν λεπίδι το Πολωνικό Έθνος. Κάνανε και γιορτή στα νέα "σύνορα" τα SS και οι κομισάριοι με κοινή παρέλαση και χορεψανε, κυριολεκτικά, αγκαλιασμένοι. Μετά το άρθρο η μούμια του Λένιν σηκώθηκε, πήγε στο δάσος του Κατύν και χόρεψε καζατσόκ, πάνω από τα πτώματα των 22.000 Πολωνών Αξιωματικών, διανοουμένων, ιερωμένων, που εκτέλεσε η ΝKVD, για την οποία σίγουρα θα έχει να πει δύο καλές κουβέντες αυτός ο απίθανος σουρουκλεμές, που παριστάνει και τον μαρξιστή ιστοριοδίφη..

Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φ.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: Ο Μπογιόπουλος έγραψε κανά δύο χιλιάδες λέξεις για να πείσει πως το σύμφωνο Ριμπεντροπ-Μολοτωφ είναι καλό πράγμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator