ΚΙΑΤΟ: Aπό το Ψάρι ξεκίνησε εκστρατεία ο Νίκος Ζαχαρόπουλος

0Την Παρασκευή το βράδυ, στα πλαίσια της άμεσης και συμμετοχικής Δημοκρατίας, έγινε συνάντηση με τους κατοίκους, τους θεσμικούς παράγοντες και τους φορείς της Κοινότητας Ψαρίου Κορινθίας και συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Σικυωνίων, τη περιοχή, όλους τους πολίτες και τους Δημότες.

-Συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν σχέση με την αγροτική παραγωγή, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, τη καθαριότητα και περιποίηση της περιοχής, το τεχνικό πρόγραμμα και τη διαχείριση των ανταποδοτικών της Δημοτικής αρχής, τα σοβαρά ζητήματα του νερού-δυστυχώς οι Δημότες της περιοχής αγοράζουν το πόσιμο νερό τη στιγμή που ο Δήμος Κορίνθου υδρεύεται από τις πηγές Στυμφαλίας και οι εταιρείες εμφιάλωσης εμπορεύονται το νερό-τα σοβαρά ζητήματα της λειτουργίας των Σχολείων, των επαρχιακών και αγροτικών δρόμων κ.λ.π.

-Ήταν μια παραγωγική συζήτηση και θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες και τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής για την ανταπόκρισή τους και την αμφίπλευρη ενημέρωση, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και τη περιοχή.
Δημοσίευση: Αυγούστου 25, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Aπό το Ψάρι ξεκίνησε εκστρατεία ο Νίκος Ζαχαρόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator