ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΤΟ “ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ” ΣΤΗ "ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"

0


Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στο Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης “Γραμμή του Χρόνου”, στην Κόρινθο, το “Κουαρτέτο του Σεληνόφωτος”, Γιάννης Παϊβανάς (1ο βιολί), Γεωργία Παϊβανά (2ο βιολί), Νίκος Παϊβανάς (βιόλα) και Διονύσης Ανδρουτσάκης (βιολοντσέλο), “ταξίδεψαν” στο φεγγαρόφωτο του Αυγούστου, με μια βραδιά κλασικής, ρομαντικής και σύγχρονης μουσικής!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Αυγούστου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΤΟ “ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ” ΣΤΗ "ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator