Καμμένος: «Ο Στρατός θα γκρεμίσει αυθαίρετα» - Κωσταράκος: «Ο Στρατός δεν γκρεμίζει το σπίτι κανενός»

0



Αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Άμυνας και του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο υπουργός Άμυνας είπε πως συμφωνεί με την κατεδάφιση αυθαιρέτων και μάλιστα ότι οι Ένοπλες δυνάμεις θα βοηθήσουν σε αυτό.

«Να καταλάβουν ότι όταν υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιο νόμοι, που προβλέπουν δρόμους διαφυγής προς τη θάλασσα, δεν είναι σχέδια επί χαρτού. Αφορούν την ασφάλεια όλων των πολιτών. Και αν ζητηθεί η συνδρομή των Ένοπλων Δυνάμεων σε αυτό το κομμάτι είμαστε διαθέσιμοι να το κάνουμε», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Η απάντηση στον υπουργό ήρθε από τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Μιχάλη Κωσταράκο ο οποίος έκανε επ'αυτού ανάρτηση στο Twitter γράφοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λάθος ή παρεξήγηση. Σε αυτή τη χώρα, ο Στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!!»

Υπενθυμίζεται, πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες, διεμήνυσε πως ο πρωθυπουργός έχει δώσει σαφή εντολή να κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατοικίες που βρίσκονται σε δασικές εκτάσεις και στον αιγιαλό.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έχουν καταγραφεί 2.500 αυθαίρετα και 650 κτίσματα στον αιγιαλό, τα οποία θα κατεδαφιστούν.
Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καμμένος: «Ο Στρατός θα γκρεμίσει αυθαίρετα» - Κωσταράκος: «Ο Στρατός δεν γκρεμίζει το σπίτι κανενός»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator