ΝΑΥΠΛΙΟ: Η εκβάθυνση του Λιμανιού για την οποία δεν έφταναν 3.184.335€, τώρα θα γίνει με 2.750.000€; Πάλι στη μέση θα μείνει...

0





Να μη λέμε πολλά, άλλωστε τόσα έχουμε πει για το λιμάνι και την περιβόητη εκβάθυνση που μας ταλαιπωρεί εδώ και επτά χρόνια και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμη.

Θυμάστε που η προηγούμενη εργολαβία που είχε αναλάβει η εταιρεία ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ το 2014, σταμάτησε γιατί η μελέτη, δεν προέβλεπε τα προβλήματα των εδαφών του βυθού και επομένως τα 3.184.335€ που ήταν η σύμβαση που είχε υπογραφεί δεν έφταναν.

Να μην ξεχνάμε και ότι η εκβάθυνση ήταν η σημαία του προεκλογικού αγώνα του Δημήτρη Κωστούρου στις εκλογές του 2014, παρότι κάποιοι και εγώ μεταξύ αυτών, επισημαίναμε την επιπολαιότητα και τη σκοπιμότητα στο χειρισμό του θέματος, που οδήγησε σε ναυάγιο.

Έγιναν κάποιες διορθώσεις στη μελέτη και στα γρήγορα, για να προλάβει ο Δήμαρχος τις νέες εκλογές που έρχονται, ο προϋπολογισμός ορίστηκε στα 5.500.000 Ευρώ με μέσους όρους στην εκσκαφή, που φυσικά δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα που θα βρει ο εργολάβος όταν αρχίσει να σκάβει στο βυθό.

Μάταια αυτός ο Γραμματικόπουλος, Μηχανικός με κοινό νου και χωρίς συμφέρον, όπως και οι Αντωνιάδης, Δρούγκας και Μερμίγκης, προσπάθησαν να αποτρέψουν μια νέα περιπέτεια...

Η φοβισμένη και υποταγμένη πλειοψηφία στις επιθυμίες του Δημήτρη Κωστούρου, ψήφισε να προχωρήσει το έργο με αυτές τις προδιαγραφές.

Γίνεται ο διαγωνισμός, προσέρχονται 10 εταιρείες και τη δουλειά την παίρνει μία με έκπτωση 50%!!! Δηλαδή 2.750.000€, ένα έργο δύσκολο που ο προηγούμενος με 3.184.335€ δεν μπορούσε να το εκτελέσει...

Μακάρι να διαψευσθώ αυτή τη φορά, όμως εμπιστεύομαι περισσότερο την άποψη, την επιστημοσύνη και την εμπειρία του Χρήστου Γραμματικόπουλου, που έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής στην καριέρα του, από τη σκοπιμότητα και διαχείριση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, που ξαναζήσαμε στις προηγούμενες εκλογές και που για να μην ξεχνιόμαστε, μας στοίχισε 1.000.000 Ευρώ μέχρι τώρα και δικαστικές διαμάχες, με την ΑΤΛΑΣ και τη ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ που συνεχίζονται και που πληρώνουμε εμείς οι Δημότες.

Όλα τα έγγραφα υπάρχουν και για να μη σας κουράζω, αναρτώ μόνο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τις αντιρρήσεις Γραμματικόπουλου, του Μπάμπη Αντωνιάδη και των Συμβούλων που δεν την ψήφισαν:

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9C7%CE%95%CE%A9%CE%9A%CE%A6-%CE%99%CE%A1%CE%95?inline=true

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η εκβάθυνση πρέπει να τελειώσει τις μέρες του Μαΐου 2019, που θα έχουμε εκλογές...

Όποιος θέλει, δέχομαι στοιχήματα...

Prefadoros
Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΠΛΙΟ: Η εκβάθυνση του Λιμανιού για την οποία δεν έφταναν 3.184.335€, τώρα θα γίνει με 2.750.000€; Πάλι στη μέση θα μείνει..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator