ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ: Δασική έκταση καταπατημένη επί δεκαετίες το "οικόπεδο" που πέθαναν 26 άτομα !!!

0Στο οικόπεδο "ιδιοκτησίας" του, πέθαναν 26 άτομα. Την άλλη μέρα, ο ανάλγητος, έβαλε ταμπέλα με την οποία, επικαλούμενος διάταξη του νόμου, απαγόρευε την είσοδο, ακόμη και στους συγγενείς των θυμάτων που ήθελαν να αφήσουν ένα λουλούδι στον τόπο που ξεψύχησαν οι αγαπημένοι τους.
Και πώς τα φέρνει τελικά η ζωή. Αποδεικνύεται ότι, το οικόπεδο δεν του ανήκε, αλλά ήταν δασική έκταση καταπατημένη επί δεκαετίες, ενώ είχε κριθεί αμετάκλητα υπέρ του Δημοσίου. Και δεν τελειώνει εδώ η ιστορία. Το συγκεκριμένο κομμάτι γης είναι χαρακτηρισμένο ως ζώνη εξυπηρέτησης λουομένων και απαγορεύεται επ′ αυτού η ανέγερση πρώτης ή δεύτερης κατοικίας.
Ο ανάλγητος καταπατητής, δεν μπήκε καν στον κόπο να "τακτοποιήσει" την αυθαιρεσία του με κάποιον από τους τόσους νόμους που κάθε τόσο θεσπίζονται. Παράλληλα, είχε παραβεί τη νομοθεσία του 1337/83 νόμου Τρίτση περί περιφράξεων σε απόσταση 500 μέτρων από τον αιγιαλό , και μάλιστα είχε περιτοιχίσει και τη δημόσια ζώνη μεταξύ του αιγιαλού και παραλίας.
Και θα απορήσει κάποιος. Μα καλά, τόσα χρόνια γιατί δεν τον ενόχλησαν, αφού είχε παραβεί δεκάδες πολεοδομικές διατάξεις και μάλιστα σε έκταση που δεν του ανήκε;
Μα, ο "κύριος" αυτός, ήταν κομματάρχης μεγάλου κόμματος και αδερφός πρώην βουλευτή του κόμματος (1974–1993) ο οποίος στη συνέχεια ήταν νομάρχης Ανατολικής Αττικής (στη δεκαετία του 1990). Η δε ανηψιά του ήταν νομαρχιακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον πρώην Νομάρχη Λεωνίδα Κουρή.

Αυτός είναι ο "κύριος" που, επικαλούμενος το νόμο, απαιτεί να μην του διαταράξει κανείς την οικογενειακή του γαλήνη.
Δε θέλω να εκφράζω κακίες. Όμως, θα ευχηθώ να τον χώσουν μέσα για πολλά πολλά χρόνια. Και να σαπίσει στη φυλακή, ο υπάνθρωπος.

(Η Ελλάδα είναι γεμάτη με τέτοιες περιπτώσεις. Εμείς οι Έλληνες, έχουμε μεγάλη τύφλα και μεγάλο στομάχι.)

Γιάννης Σιάτρας

Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ: Δασική έκταση καταπατημένη επί δεκαετίες το "οικόπεδο" που πέθαναν 26 άτομα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator