Άλλο επιμήκυνση χρέους και άλλο επιμήκυνση...

0Του Λευτέρη Πανούση

Δεν γίνεται! Δεν παίζεται! Δεν το αντέχω άλλο πια!
Παιδιά το ζήτημα χρήζει σοβαρής ψυχοσεξοπολιτικής αναλύσεως.
Ποιοι θα πάνε να [ξανα]ψηφίσουνε σύριζα ρε πούστη μου, μετά το όργιο της γραβάτας;
Δηλαδή, ακόμα και στην έρημο Καλαχάρι να είχε στηθεί μια τόσο χυδαία, κακόγουστη, ηλίθια και πρωτόγονη προπαγανδιστική φιέστα, τουλάχιστον οι 9 στους 10 Βουσμάνους θα ένιωθαν [αν μη τι άλλο] πως είχε προσβληθεί η νοημοσύνη τους!

Και θα βρεθούν, έστω ανάμεσα στους ελληνόφωνους χαχόλους, έλλογα όντα, που θα [ξανα]δώκουν ότι πολυτιμότερο διαθέτουν [ως πολίτες, εννοείται] σ' αυτή τη ντροπή της παγκόσμιας προπαγάνδας;
Ρε, ο Βορειοκορεάτης στούμπος ακόμα γελάει με τα αίσχη των συριζαίων μηχανικών των ψυχών.
Ρε, θα τρίζουν τα κόκαλα του Γκαίμπελς, με τόσο χοντροκομμένα προπαγανδιστικά μηνύματα.
Ρε εδώ, ακόμα και η κυρία Σία Κοσσιώνη, που έχει συνηθίσει από τις προπαγανδιστικές χοντράδες του συζύγου της, και δεν μπορούσε να κρύψει ένα υποχθόνιο μειδίαμα, ενώ αναμετέδιδε τις απίστευτες γραβατιές του τσιπρουλίνου, από το Ζάππειο.
Ήμαρτον!

Και το ερώτημα αναδύεται πιο αμείλικτο από ποτέ...
Ποιοι ρε γαμωτο θα [ξανα]ψηφίσουνε σύριζα;
Τόσοι μπαμπουϊνοι έχουν γεννηθεί πια, στην Ελλάδα;

Διότι, όπως και να το κάμεις κυρία μου, εξόν από ένα 3-5% των ελληνόφωνων ψηφοφόρων, που τέλος πάντων οι άνθρωποι συμβαίνει να είναι εκ γενετής συριζαίοι, δεν θα ήταν λογικό να υποθέσει κανείς, ούτε ένα μηδέν κόμμα κάτι στα εκατό, που θα είχε απομείνει στους κόκκινους πολιτικούς συμμορίτες, μετά τα όσα διέπραξαν στους Ψαράδες και στις Βρυξέλλες.
Για να μην πω ότι μετά την δωρεά της ημικόκκινης γραβάτας του Σλάβου, που επανεμφανίστηκε στο Ζάππειο, θα έπρεπε κανονικά να είναι και η "τελευταία φορά αριστερά", για τους επόμενους τριάντα αιώνες.

Κι όμως κυρία μου...

Μην εκπλαγείς διόλου, αν και όταν θα ιδείς στις επόμενες εκλογούμπες, τους γραβατοσυμμορίτες να μαζώχνουν εκατομμύρια ψηφαλάκια, από μια ανθρώπινη χαβούζα, στην οποία δεν έχει απομείνει πια ζωντανό, ούτε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης!

Πανούσης
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άλλο επιμήκυνση χρέους και άλλο επιμήκυνση..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator