Ιδού η Ρόδος, ιδού το δημοψήφισμα!

0




Το πάθος για την καρέκλα είναι πάντα ολέθριο. Καταστρέφει εκείνον που το έχει, αλλά αυτό το κακό είναι μικρό. Οποιος έχει εξουσία και λόγω της πώρωσής του με αυτήν χάνει την αξιοπρέπειά του, την ευθυκρισία του, την έξωθεν καλή μαρτυρία του ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί πολύτιμο, το αξίζει και ουδείς (εκτός των οικείων του) πρόκειται να λυπηθεί για τα δεινά του εξουσιομανή.

Το μεγάλο κακό με τη φυλή των παθιασμένων με την εξουσία κυβερνώντων πέφτει πάνω στην κοινωνία. Η πολιτική που ασκούν αυτού του τύπου οι άνθρωποι επιδεινώνεται όσο μεγαλώνει η απόστασή τους από το κοινό αίσθημα. Απομονώνονται σε έναν ψεύτικο κόσμο, περίκλειστο, στεγανό, όπου δεν μπορεί να εισχωρήσει ούτε ψίθυρος από την κοινωνία που βράζει.

Ενώ οι βουλευτές που συμμετείχαν διά της ψήφου τους στη μεγάλη προδοσία δεν μπορούν να σταθούν σε καμιά γωνιά της Ελλάδας δίχως να τους αποδοκιμάσει ο λαός, ο κ. Κοτζιάς διαπιστώνει... ευαρέσκεια της κοινωνίας για την κατάπτυστη συμφωνία με τα Σκόπια.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, ο κ. Κοτζιάς ερωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ομόθυμη καταδίκη της συμφωνίας από τον λαό και εκείνος απάντησε: «Αυτή που μου λέτε είναι παλιά. Είναι τριών χρόνων. Εχω δημοσκοπήσεις και εγώ τρέχουσες. Ηταν στην αρχή μπροστά αυτοί που έχουν αμφιβολίες και τώρα προηγούνται λίγο αυτοί που είναι μαζί μας. Το ποσοστό είναι 47% με 44%». Είναι εύλογη η απορία που προκαλεί η δήθεν σιγουριά του κ. Κοτζιά για τη λαϊκή αποδοχή της συμφωνίας: αφού προηγείται στις δημοσκοπήσεις που έχει εκείνος στα χέρια του το «ΝΑΙ» στην προδοσία, γιατί δεν αποδέχεται τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος; Γιατί θελήσατε, κ. Κοτζιά, να πάτε στις Πρέσπες, σε απόσταση ασφαλείας από τους διαδηλωτές για να υπογράψετε άρον άρον την επαίσχυντη εθνική αβαρία; Ας κάνετε δημοψήφισμα, κ. Κοτζιά, για να δείτε πόσοι συμφωνούν και πόσοι διαφωνούν με την εκχώρηση της Μακεδονίας μας στο υπό διάλυση κρατίδιο των Σκοπίων.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιδού η Ρόδος, ιδού το δημοψήφισμα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator